www.nederlanders.fr

Voor en door alle Nederlandstaligen in Frankrijk - Zegt het voort!

zweef boven de tabjes hierboven om de menus te openen

Bonjour à tous,

Mijn naam is Lisa Maria Savoca, ik ben 26 jaar en woon nu sinds 6 maanden in de Auvergne (vlakbij Clermont Ferrand 10min.) Ik ben druk bezig om de taal iets beter te beheersen want dat is hier zeker een must, ik spreek al redelijk Frans en naast Nederlands ook Engels en een beetje Duits. Het leven is hier niet goedkoop en daarom ben ik ook opzoek naar een leuk bijbaantje en probeer ik alles wat mogelijk is, stilzitten is niks voor mij en ik wil dolgraag iets doen/ondernemen. Heeft u misschien tips of een vacature vrij? Dan hoor ik dat graag, ik zal ik dat geval mijn cv in de volgende email meesturen. Ik hoop van u te horen.

Met vriendelijke groet,
Lisa Maria Savoca

Weergaven: 487

Tags: 20170420, Auvergne, Werk Gevraagd

Reactie van Jeannette op 20 April 2017 op 12.16

zoek op www.indeed.fr je kunt van alles invullen, ook talen.

Succes!

Reactie van Erwin Derksen op 20 April 2017 op 13.30

Kijk eens op http://www.lerelais-sancy.org/, een intermediair voor seizoensarbeid rondom het Sancy massief, vooral in het toerisme dus.

Reactie van Liesbeth Arts op vrijdag

Hoi Lisa Maria,

Ik kan je niet helpen, maar misschien is het een goed idee om lid te worden van een nieuwe facebookgroep: nederlanders en vlamingen in Clermont-ferrand. https://www.facebook.com/groups/344898139246038/
Bas Dekker heeft de groep opgericht. Hij werkt bij epicentre factory
https://www.facebook.com/epicentrecoworking/photos/a.45220702483036...


Misschien leuk om daar eens te gaan kijken en vooral netwerken :-)

Succes


Groetjes Liesbeth

Reactie van Lisa Maria Savoca op zaterdag
Bedankt voor de tips! :)
Reactie van inge van der sluis gisteren

Hieronder is plaats voor een reactie. Blijf bij het onderwerp. Wees constructief en vriendelijk. Uw kennis en ervaring worden op prijs gesteld.

Je moet lid zijn van www.nederlanders.fr om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van www.nederlanders.fr

____

ADVERTENTIES

© 2017   Gemaakt door Anton Noë.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden