NEDERLANDERS.FR

Hét netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk - Zegt het voort !

Appartement Parijs van januari/februari 2020 t/m juni 2020

Hoi,

Ik ben Anabel (26) en studeer filosofie aan de Universiteit van Amsterdam. Voor mijn studie wil ik graag een aantal maanden in Parijs verblijven, om te studeren aan l'Université Paris 8 en ik ben om deze reden op zoek naar een woning voor de periode januari/februari 2020 tot en met juni 2020. 

Ik hoor graag of iemand me hierbij zou kunnen helpen! 

Anabel 

Weergaven: 254

Rubrieken,

(klik hieronder voor meer berichten in dezelfde rubriek)

20191201, Parijs, Woningen Gevraagd

Reactie van Petra van der Linden op 7 December 2019 op 15.16

Hai Anabel, in mijn appartement komt een mooie gemeubleerde kamer vrij eind december. Ik woon in west Parijs, dicht bij de centrale metrolijn 1, station Porte Maillot en Les Sablons, niet ver van Paris 8. Mocht je nog niets hebben, contacteer me op petra@free.fr en ik stuur je alle informatie en photos, beste groetjes, Petra

Reactie van Cedaars op 8 Januari 2020 op 21.39

Hoi,

Als je nog opzoek ben naar een woning, graag stuur mij een email : loinda1@gmail.com

Mvg,

Loinda

Hieronder is plaats voor een reactie

  • Blijf bij het onderwerp.
  • Wees constructief en vriendelijk.
  • Uw kennis en ervaring worden op prijs gesteld.

Onze huisregels ...

Bent u de plaatser van dit bericht? Reageer dan ajb op de gegeven reacties en adviezen.

Je moet lid zijn van NEDERLANDERS.FR om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van NEDERLANDERS.FR

WELKOM BIJ ONS FORUM

  * = inloggen nodig

GESELECTEERD

© 2020   Gemaakt door: Anton Noë, beheerder en gastheer.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden

Anton Noë ... google.com, pub-1033432903517354, DIRECT, f08c47fec0942fa0