NEDERLANDERS.FR

Hét netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk

Bus importeren en declasseren (van 5500kg naar 3500kg)

Ik ben me aan het oriënteren hoe een camion te importeren (Renault Mascott 160dxi), dit heb ik ooit zo'n 10 jaar geleden gedaan met een mercedes 508 maar toen woonde ik nog in Nederland. Achteraf ging dat  gemakkelijk heb deze bus toen eerst in Duitsland bij de Tüv laten declasseren dwz op het Duitse kentekenbewijs is het gewicht aangepast en toen ingevoerd, dat werd zonder problemen overgenomen door de RDW. Zonder verdere aanpassingen verenpakket etc.

Ik vraag me af wat als ik deze zelfde methode nu toepas en een Duitse bus in Frankrijk ga invoeren? wat ga ik me dan op de hals halen? 

gr.Marcello

Weergaven: 298

Rubrieken,klik voor meer berichten in dezelfde rubriek

20160206, Overheid, Vervoer

Hieronder is plaats voor een reactie

  • Blijf bij het onderwerp.
  • Wees constructief en vriendelijk.
  • Uw kennis en ervaring worden op prijs gesteld.

Onze huisregels ...

Bent u de plaatser van dit bericht? Reageer dan ajb op de gegeven reacties en adviezen.


Je moet lid zijn van NEDERLANDERS.FR om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van NEDERLANDERS.FR

© 2020   Gemaakt door: Anton Noë, beheerder en gastheer.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden

Anton Noë ... google.com, pub-1033432903517354, DIRECT, f08c47fec0942fa0