NEDERLANDERS.FR

Hét netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk - Zegt het voort !

Een oudere dame kijkt geamuseerd toe hoe ik een foto maak van een aardewerken vaas. Of ik ze mooi vind, de vazen van Anduze, vraagt ze, als ik mijn camera laat zakken. Ja, erg mooi, zeg ik. Of ik de fontein al heb gezien, iets verderop, vraagt ze. Nee, die heb ik nog niet gezien. Ze wijst me de weg. Naar rechts bij die grijze auto, de trap af en rechtdoor. ‘U loopt er vanzelf tegenaan.’

U ook, als u zin heeft...

Op www.tekstenuitfrankrijk.nl/de-vazen-van-anduze

Weergaven: 565

Rubrieken,

(klik hieronder voor meer berichten in dezelfde rubriek)

20191006

Reactie van Susan op 6 Oktober 2019 op 22.03

Ton prachtig wat mooi ik heb om het huis ook wat handgemaakte potten staan 30 jaar geleden gekocht in een potterie bij Cahors de losse potten hangen erin met tijm dus die kan ik er zo uithalen

maar leeg zijn zo ook zo mooi als een sier pot , ik schrok wel van de prijs hemeltje moet er nu een alarm op? prachtige site ook , weer bedankt voor het bijzondere verhaal.

Reactie van Ton Hilderink op 7 Oktober 2019 op 9.51

Dank voor je vriendelijkheid, Susan. Groet en fijne dag, Ton

Reactie van Susan op 8 Oktober 2019 op 12.41

Ton waarom niet meer reacties op dit prachtige verhaal?

Reactie van Ton Hilderink op 8 Oktober 2019 op 15.33

Geeft niks, Susan. Het gaat me niet om het aantal reacties, maar om het plezier van schrijven en om die paar mensen, waaronder jij, die mijn stukjes op prijs stellen. Een tendens op dit heerlijke forum is dat de belangstelling voor 'verhaaltjes' en blogs afneemt. Het wordt meer een vraagbaak voor mensen die te lui zijn om zelf iets op te zoeken of na te vragen. Wat prima is als daar behoefte aan bestaat. Een andere tendens is dat grote aantallen reacties meestal te maken hebben met onbesuisde meningen, nergens op gebaseerde kritiek, ruzies en jij-bakken, zoals ook nu bijvoorbeeld, bij de vraag over jachtvergunningen. Is inherent aan social media. Ik blijf met veel plezier stukjes schrijven en plaatsen. Groet uit de Creuse, Ton

Reactie van Susan op 8 Oktober 2019 op 15.57

gelukkig

Reactie van El Burro Català op 8 Oktober 2019 op 17.04

Welnu Ton (en Susan), weet dat ik jouw stukjes ( de schrijfsels van Ton) zeer op prijs stel! Ik voel mij niet verplicht dit steeds opnieuw te melden. En reageer wanneer het mij zo uitkomt.

Reactie van El Burro Català op 8 Oktober 2019 op 17.10

En hieraan toegevoegd: dat het juist de verhaaltjes, de 'blogs' zijn die dit forum zo heerlijk maken. Me dunkt.

Reactie van Ton Hilderink op 9 Oktober 2019 op 9.43

Dank, El Burro. Jij reageert vaak en positief op 'verhaaltjes' en dan wordt op prijs gesteld. Ook door mij. Maar reageren hoeft uiteraard niet steeds weer. Zoals gezegd: veel of weinig reacties: het schrijfgenoegen staat voorop en als een aantal lezers daar plezier aan beleeft, is dat fijn. Groet, Ton

Hieronder is plaats voor een reactie

  • Blijf bij het onderwerp.
  • Wees constructief en vriendelijk.
  • Uw kennis en ervaring worden op prijs gesteld.

Onze huisregels ...

Bent u de plaatser van dit bericht? Reageer dan ajb op de gegeven reacties en adviezen.


Je moet lid zijn van NEDERLANDERS.FR om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van NEDERLANDERS.FR

WELKOM BIJ ONS FORUM

  * = inloggen nodig

CORONA | COVID-19

© 2020   Gemaakt door: Anton Noë, beheerder en gastheer.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden

Anton Noë ... google.com, pub-1033432903517354, DIRECT, f08c47fec0942fa0