Nederlanders.fr

Hèt netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk - zegt het voort!

VANDAAG, DONDERDAG 29 SEPTEMBER VANAF 18H30

Langs deze onsympathieke weg zoek ik kennismaking met..........

.........iemand die een huis te koop weet én iemand die mijn huis wil kopen!

Allereerst een huis dat ik wil kopen. Het is een (nagenoeg) instapklaar huis, liefst alles begane grond, met een oppervlakte van maximaal 100m2, met een tuin vanaf 500m2, in of aan de rand van een gehucht of aan de rand van een dorp in de Morvan. Ik stel me voor dat als ik het huis uit loop, ik meteen met mijn honden op pad kan. Prijs is maximaal ongeveer 100.000€.

Dan mijn huis dat te koop staat: daar zoek ik een nieuwe eigenaar voor.

Hierbij een eerste indruk.

Voor een beschrijving verwijs ik je naar een van de links hieronder.

http://morvan-immobilier.com/annonces-immobilieres-nievre-morvan/?p...

of

https://www.immoboulevard.com/nl/bourgogne/verkoop-huis-5-rooms-ano...

Als je algemene inlichtingen wil hebben kun je me bellen op 0033 6 14709188 of mailen naar louwers.wil@gmail.com. Wil je meteen een afspraak maken, contacteer dan een van de makelaars bij wie mijn huis in de verkoop staat, respectievelijk Laurens de Roon (Morvan Immobilier) of Kim Bain-ter Heege (Immoboulevard)

Ik ben benieuwd!!

Weergaven: 3231

Rubrieken,

Klik hieronder voor meer berichten in dezelfde rubriek.

20220529, Woningen Aangeboden

Je reactie hieronder, dit zijn de huisregels. 

Je moet lid zijn van Nederlanders.fr om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlanders.fr

GA DIRECT NAAR:

ENTREPRISE | SPONSORS

Gebeurtenissen

© 2022   Gemaakt door: Anton Noë, beheerder en gastheer.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden