NEDERLANDERS.FR

Hét netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk - Zegt het voort !

Lift tegen kostprijs vanuit Den Haag via Lyon naar Avignon. Heen op vrijdagmorgen 31 januari, terugrit mogelijk op maandag 3 februari. Voor meer informatie kun je contact opnemen.

Weergaven: 322

Rubrieken,

(klik hieronder voor meer berichten in dezelfde rubriek)

20140126, Provence-Alpes-Côte d'Azur, Vervoer

Reactie van Maud Beyer op 27 Januari 2014 op 21.25

Goedenavond Edvard,

Ik las je bericht over een lift naar Avignon. Voor komend weekend heb ik deze niet nodig, maar ik ga waarschijnlijk in september voor een half jaar in Avignon studeren. Ik studeer namelijk Franse taal & cultuur aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Mijn vraag is of je vaker vanuit Nederland naar Avignon rijdt. Misschien is het mogelijk dat we contact houden om samen naar Avignon te rijden, als dit zo uitkomt. 

Ik weet niet of je veel contacten hebt in (de buurt van) Avignon; als ik in Avignon zou gaan studeren, ben ik namelijk op zoek naar huisvesting. Het liefst zou ik dan bij Franstalige mensen verblijven, zodat ik de taal het beste onder de knie krijg. Natuurlijk zijn adressen van Nederlandstalige mensen ook altijd welkom!

Graag hoor ik je reactie.

Met vriendelijke groet,

Maud Beyer

Hieronder is plaats voor een reactie

  • Blijf bij het onderwerp.
  • Wees constructief en vriendelijk.
  • Uw kennis en ervaring worden op prijs gesteld.

Onze huisregels ...

Bent u de plaatser van dit bericht? Reageer dan ajb op de gegeven reacties en adviezen.

Je moet lid zijn van NEDERLANDERS.FR om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van NEDERLANDERS.FR

WELKOM BIJ ONS FORUM

  * = inloggen nodig

GESELECTEERD

--

© 2020   Gemaakt door: Anton Noë, beheerder en gastheer.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden

Anton Noë ... google.com, pub-1033432903517354, DIRECT, f08c47fec0942fa0