WebT@lk KennisC@fé
 
AANKONDIGING

Nederlanders.fr

Hèt netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk - zegt het voort!


Opzoek naar goedkope verhuismogelijkheden voor verhuizing, Aude naar Nederland

Dag allemaal,

Ik ben Chantal, en ik ga na de zomer weer terug verhuizen naar Nederland. Ik woon nu in het departement Aude, en het plan is te verhuizen ergens in september.

Nu ben ik op zoek naar een busje. Momenteel zit ik eraan te denken af te reizen naar Nederland, daar via via een busje te huren, en heen en weer te rijden om mijn spullen op te halen. Er zijn ook internationale verhuurbedrijven (hier de bus huren en in Nederland laten staan) maar die zijn vrij prijzig.

Nu vroeg ik mij af of er hier misschien iemand een goed idee of tips heeft, over hoe ik dit goedkoop kan aanpakken. Nog ter info, mijn kat gaat ook met die verhuizing mee.

Of gaat er toevallig tegen die tijd ook een busje die kant op waar ik, mijn spullen en kat mee mee kunnen rijden? Mijn inboedel bestaat voornamelijk uit dozen, zakken met kleren, 2 kleine kastjes, een fiets en een schildersezel. Uiteraard tegen vergoeding.

Alvast bedankt!!

Vriendelijke groeten Chantal

Weergaven: 1021

Rubrieken,

(klik hieronder voor meer berichten in dezelfde rubriek)

20130330, Goederen Transport, Languedoc-Roussillon

Reactie van Jan Denissen op 31 Maart 2013 op 9.53

Hallo Chantal, Misschien kom je hier verder mee.
succes. Jan Denissen
www.bustransport-es.nl
tel. +31 653 779 157

Reactie van willemina op 1 April 2013 op 8.28

Bedankt Jan!

Hallo Chantal,

Wij zijn een klein transportbedrijf gevestigd in zuid Spanje en rijden twee maal per maand van Spanje via Frankrijk naar Nederland en weer terug. Wij rijden zelf met uw goederen en brengen deze rechtstreeks van ophaal- naar afleveradres, de goederen worden onderweg niet overgeladen. Onze scherpe prijzen zijn totaalprijzen inclusief verzekering. 

Wanneer u op onze website: www.bustransport-es.nl het aanvraagformulier invult, maken wij graag per omgaande een vrijblijvende offerte.

Met vriendelijke groet,
Willemina
www.bustransport-es.nl
info@bustransport-es.nl
tel. +31 653 779 157


1
Reactie van ton Eillebrecht op 2 April 2013 op 12.59

Hallo Chantal,

Ik rijd volgende week leeg uit AUBE naar Randstad Nederland . Ik kan voor een redelijke vergoeding spullen meenemen. Misschien is dit een beetje vroeg , maar misschien is dit ook voor u mogelijk..

U kan mij bereiken op 0031 20 71 626 71 . Met vriendelijke groet, Ton Eillebrecht / Citymovers.nl

Reactie van C.Wondergem op 3 April 2013 op 23.48

Bedankt voor de reacties zover! En heel erg bedankt voor de aanbieding spullen voor me mee te nemen Ton, maar ik heb alles nog echt nodig tot in september. En nog een vraagje aan Willemina (bustransport-es), ik neem aan dat het transport alleen voor mijn spullen opgaat?

Alvast bedankt! Chantal

Reactie van willemina op 4 April 2013 op 9.11

Beste Chantal,

Wanneer je via onze website of e-mail contact opneemt dan kunnen we de mogelijkheden bekijken.

Met vriendelijke groet,

Willemina, www.bustransport-es.nl, info@bustransport-es.nl

Je reactie hieronder, dit zijn de huisregels. 

Je moet lid zijn van Nederlanders.fr om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlanders.fr

WELKOM BIJ ONS FORUM

  * = inloggen nodig

✔️ PLAATS BERICHT

✔️ PLAATS ADVERTENTIE

✔️ BEKOSTIGING

✔️ DONEER

(LATEN WE SAMEN DE KOSTEN DRAGEN)

GESELECTEERD

Foto's

  • Foto's toevoegen
  • Alles weergeven

© 2021   Gemaakt door: Anton Noë, beheerder en gastheer.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden

Anton Noë ...