Nederlanders.fr

Hèt netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk - zegt het voort!

Ik zou graag “louvre”luiken voor mijn ramen willen laten maken zoals op de foto weergegeven. Heeft iemand een suggestie waar ik dat het beste kan laten doen? Ik woon in een voormalig spoorhuisje in de Corrèze.

Weergaven: 1286

Rubrieken,

Klik hieronder voor meer berichten in dezelfde rubriek.

20200914, Bouw, Contact Gezocht

Reactie van Rob van der Meulen op 14 September 2020 op 10.35

Ernst, mooie foto. In de Corrèze ken ik geen artisans voor dit soort werk, in die streek heb ik het niet verder gebracht dan een aantal zomervakanties. Het enige dat ik kan aanbieden - het wordt wat voorspelbaar - is deze achtergrondinformatie.

Reactie van Polarengineer op 14 September 2020 op 10.39

Ik heb exact hetzelfde laten maken in eikenhout door een Nederlandse timmerman in Eymoutiers, Frans Middelkoop  email bois.concept@hotmail.com. Excellent work.

Reactie van Hans03 op 14 September 2020 op 12.01

even zoeken op Google o.a. deze.  

https://www.volets-sur-mesure.com/les-volets-battants/persiennes

of:  meerdere fabrikanten op : volets persiennes en dan afbeeldingen.

Reactie van Ernst Detering op 14 September 2020 op 12.54

Merci, merci pour vos commentaires; allez-y! Dit is m’n huisje:

Reactie van Erik Reijnders op 14 September 2020 op 15.19

Dag Ernst, mooi om dit te willen! Ik wil je niet ontmoedigen maar ik heb nu 18 jaar een huis met persiennes. Prachtig! Zulke luiken moet je alleen ook onderhouden. Dat kan maar is een helse klus. Weet ik uit ervaring. Overweeg twee dingen: gebruik de allerbeste NL verf hiervoor want dan ben je iets later ‘aan de beurt’ en doe minstens twee lagen grondverf en drie aflak lagen. Ik had Sikkens Rubbol XD. Prima verf! Na 8 jaar zit het er nog prima op. Tweede punt: als je nog moet beginnen raad ik je aan eens te verdiepen in kunststof persiennes met hout uitstraling. Eenmalig duurder naar je bent van het onderhoud af. Succes in elk geval.

Reactie van leroux op 15 September 2020 op 12.49

neem kunststof of aluminium luiken - geen onderhoud - want dat komt altijd weer terug - we hebben luiken van aluminium genomen - kan je elke uitvoering krijgen

Reactie van Ernst Detering op 15 September 2020 op 15.23

Wat is een goed adres voor kunststof? Dan kan ik mij ieg nog even oriënteren. Helaas heeft Frans Middelkoop niet gereageerd op mijn mail. Wel heb ik de plaatselijke timmerman om een offerte gevraagd. Wat is ongeveer een redelijke prijs per raam?

Reactie van Erik Reijnders op 15 September 2020 op 15.39

Weet zo de naam niet maar in belgie zit een bedrijf die ze maken. Op maat in de jou gewenste kleur

Je reactie hieronder, dit zijn de huisregels. 

Je moet lid zijn van Nederlanders.fr om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlanders.fr

GA DIRECT NAAR:

ENTREPRISE | SPONSORS

© 2022   Gemaakt door: Anton Noë, beheerder en gastheer.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden