Nederlanders.fr

Hèt netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk - zegt het voort!


DONDERDAG 20 OKTOBER VANAF 18H00 

Hallo,
Vorige maand ben ik in Nimes geopereerd aan prostaatkanker. Nu is geconstateerd dat de kanker reeds door de prostaatwand in mijn buikwand is getreden. Na mij ingelezen te hebben en overtuigd van de mogelijke gunstige werking van wietolie met THC ben ik nu op zoek naar een adres die mij deze wietolie naar mijn adres in Frankrijk kan opsturen. Is hier iemand mee bekend??
Vriendelijke dank en groeten,
Hans

Weergaven: 4232

Rubrieken,

(klik hieronder voor meer berichten in dezelfde rubriek)

20160321

Reactie van Anton Noë, beheerder en gastheer op 21 Maart 2016 op 11.15

-


Overleden
Reactie van Boudewijn Bolderheij op 21 Maart 2016 op 11.28
Dag Hans,

Eerst en vooral sterkte, het is geen leuk bericht dat je kreeg.

Neen, ik kan je niet helpen aan THC-olie.
Je zult een kennis van een kennis in Nederland moeten vragen.
Althans zo doe ik het.

Ik kan je wel vertellen dat een 10 ml flesje +/- € 35,- kost.
En dat de douane het tegenwoordig niet meer interessant vindt.
Dus per post versturen is geen probleem.
Wel laat ik er voor de zekerheid nog altijd boven en onder een CD verpakken.

Sterkte en succes,


Boudewijn
Reactie van Els op 21 Maart 2016 op 11.43

Boudewijn, ik bestel al tijden CBD olie  bij zamnesia. Ze sturen het discreet op, nooit problemen mee gehad. Maar er zit voor hans een te lage doses THC in,

Reactie van Hans van Brakel op 21 Maart 2016 op 11.44
Boudewijn bedankt voor je reactie. Waar bestel, of laat je het bestellen in NL??, groet Hans
Reactie van Ad van Krimpen op 21 Maart 2016 op 11.57

Beste Hans, ik ben bekend met beide problemen: prostaatkanker en het gebruik van wietolie en THC-olie. Er is een verschil tussen beide oliën. De eerste is voor de Fransen niet zo'n probleem, maar de THC-olie is de werkzame -high makende-stof uit wiet. Een paar druppels en je bent zo high als een forse garnaal. De wietolie (cbd) is prima voor pijnbestrijding, maar wie kanker te lijf wil gaan heeft moet beide oliën gebruiken. Aldus de stichting mediwiet die gevestigd is in Haarlem. Google even op de naam en je vind ze wel. Ze geven een nieuwsbrief uit en je kunt ze bellen. Je kunt cbd-olie in Nederland per post bestellen, maar de THC-olie moet je persoonlijk afhalen. Dus zelf doen of een dierbare inschakelen, die het meeneemt. Ze zeggen dat het helpt, en het is populair in Canada en Australië, maar het wetenschappelijke bewijs is er niet.

Ik heb het zelf gedurende zeven weken gebruikt, hoewel er in mjjn geval niet echt een noodzaak toe was. Ik  kreeg weliswaar de diagnose 'agressieve' p-kanker, maar ik had geen uitzaaiingen. Mijn behandeling bestond uit hormoontherapie en bestraling (34 keer). Na afloop werd mijn psa-waarde gemeten en die was gedaald naar 0,14. In hoeverre de wietbehandeling heeft bijgedragen weet ik niet. Ik weet wel dat ik het heel erg vervelend vond om elke dag volslagen stoned naar bed te gaan en idem dito op te staan.

Mocht je willen dan kun je contact opnemen via mijn gewone e-mail. Groeten en sterkte.

Reactie van Hans van Brakel op 21 Maart 2016 op 12.03
Hallo Ad, bedankt voor je reactie. Ik heb alweer de CBD olie besteld maar het gaat mij juist om de olie met THC. Ik stichting mediwiet gemaild, maar die konden mij, hoe vreemd ook, niet helpen. Althans ze deden geen enkele moeite om mij te vertellen hoe ik er wel aan kan komen. Erg teleurstellend. Maar ik ga ze maar eens bellen.
Fijn voor je dat je ervan af bent.
Groeten Hans
Reactie van Pia op 21 Maart 2016 op 12.21

Goedendag ik woon ( nog ) in Nederland.. als u het niet kunt bestellen vanuit Frankrijk wil ik wel kijken of ik het naar u toe kan sturen. http://www.stichtingmediwiet.nl/info..

Reactie van Hans van Brakel op 21 Maart 2016 op 13.47
Simon, dank voor je uitleg. Maar het gaat mij echt om wietolie MET THC. Het is juist die stof die de kanker aanpakt en dan in samenwerking met de CBDolie. Ik weet dat het niet legaal is, maar als het helpt.........
Reactie van Hans van Brakel op 21 Maart 2016 op 13.50
Hallo Pia, op de een of andere manier krijg ik geen telefoonnr van stichting mediwiet te pakken en kan het dus ook zo niet bestellen. Lief van je dat je het voor wij wilt doen. Ik kijk nog even naar een and " kanaal". Lukt dat niet dan ga ik graag op je aanbod in. Trouwens zeg maar je hoor, zo oud ben ik nou ook weer niet haha
Reactie van marielle op 21 Maart 2016 op 14.27

http://brekendnieuws.nl/20-04-15-waar-kan-ik-wietolie-kopen.html

Ik kwam deze link tegen, misschien heb je hem al gelezen, maar hier staat in dat je een intake gesprek moet hebben bij 'mediwiet'. ook staat erbij hoe je zelf de olie kunt maken

Je reactie hieronder, dit zijn de huisregels. 

Je moet lid zijn van Nederlanders.fr om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlanders.fr

GRAND MERCI !!

SPONSOR | ENTREPRISE

© 2022   Gemaakt door: Anton Noë, beheerder en gastheer.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden