Nederlanders.fr

Hèt netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk - zegt het voort!

||  PLAATS BERICHT  ||  PLAATS ADVERTENTIE   || 

Woonplek gezocht om werk te zoeken in Frankrijk

Beste Nederlanders in Frankrijk,

Mijn situatie is op dit moment dat ik werkloos ben sinds 1 maart 2015 en daardoor een UWV uitkering ontvang. Nu blijkt dat het UWV het mogelijk maakt om voor 3 maanden werk te zoeken in een EU land. Mijn keuze valt daarom op Zuid Frankrijk of in het westen aan de kust. Wellicht zijn andere plaatsen in Frankrijk ook mogelijk als ik daar een locatie vind.

Nu ben ik voor deze periode opzoek naar een locatie waar ik mij kan vestigen met mijn hond Boeddha en opzoek naar een postadres voor deze periode waar het UWV mij kan bereiken. Ik ben bereid om in een tent te gaan wonen op een camping of op een andere locatie. Dit allemaal het liefst bij Nederlanders die mij meer over de omgeving kunnen vertellen en bereid zijn mij te helpen met het uitvoeren van deze kans en droom. Als de locatie bekend is plaats ik wellicht nog een bericht om in de regio waar ik wat vind in contact te komen met Nederlanders die mij willen ontmoeten.

Ben zelf handig wat klussen betreft, computers en webdesign maar heb ook genoeg horeca ervaring kan dus alle kanten op. Wellicht kan ik mensen daarmee helpen tijdens het verblijf. De kosten van deze huisvesting moeten zo min mogelijk zijn omdat ik het financieel niet breed heb.

Heeft u wellicht een plaats voor mij en mijn hond of kunt u mij verder helpen met deze droom hoor ik dat graag van u. Ook zijn alles tips en adviezen welkom. Het makkelijkste is om mij te mailen naar donboeddha@gmail.com

Met vriendelijke groet,

Don

Weergaven: 1180

Rubrieken,

Klik hieronder voor meer berichten in dezelfde rubriek.

20150401, Woningen Gevraagd

Reactie van Ada op 1 April 2015 op 17.40

Beste Don ik heb je een mail gestuurd, (pseudo)

Warme groet Ada

Reactie van Yvonne van Rijn op 3 April 2015 op 23.08

Hi Don,

Ik ben ook werkloos en op zoek naar een woon-/werkadres in Frankrijk en heb wel een adresje op internet gevonden die een beheerdersstel zoekt voor een camping. Nou zit ik te denken, misschien kunnen wij ons samen opgeven als beheerderstel/campingmedewerkers. Uiteraard moet het wel klikken tussen ons en daarom stel ik voor om emailcontact te zoeken met elkaar zodat we wat informatie en gegevens kunnen uitwisselen m.b.t. wensen/verwachtingen/persoonlijke eigenschappen etc. etc.. Je kunt mij bereiken op emailadres: yvonnevrijn@hotmail.com.

Graag tot horens!

Groetjes,
Yvonne


 

 

Je reactie hieronder, dit zijn de huisregels. 

Je moet lid zijn van Nederlanders.fr om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlanders.fr

GA DIRECT NAAR:

Uw donatie is nodig

ENTREPRISE | SPONSORS

© 2023   Gemaakt door: Anton Noë, beheerder en gastheer.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden