NEDERLANDERS.FR

Hét netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk - Zegt het voort !

Wil me oriënteren (3 maanden) om te gaan wonen in Frankrijk. Maar ja, dan zul je toch ergens onderdak moeten hebben. Weet niet hoe ik dat moet aanpakken. Ik denk zelf aan een vakantiehuisje of zo. Maar dat lijkt me duur. Wie heeft er praktische/goede suggesties? Heb een uitkering dus veel kan ik per maand niet betalen.

Weergaven: 1055

Rubrieken,

(klik hieronder voor meer berichten in dezelfde rubriek)

20160501

Reactie van ineke blom op 1 Mei 2016 op 18.46

in het hoogseizoen zul je niet veel vakantiehuisjes vinden, maar buiten het seizoen moet dat wel lukken voor een schappelijke prijs.? ligt er ook een beetje aan waar je heen wilt! 

Reactie van Ada op 2 Mei 2016 op 11.43

Als je idee hebt om naar Bretagne? neem contact op met mij. In het najaar kun je vanaf half september terecht: lacloture2015 at gmail.com  Ik heb een kleine studio te huur als je wilt.

warme groet Ada

Reactie van Lenny Margueritat van Putten op 2 Mei 2016 op 16.26

Hallo Paul, In welke omgeving (en) wil je gaan rondkijken?

Met een zonnige groet,

Lenny

Reactie van Paul op 3 Mei 2016 op 14.59

Hallo Lenny, Ada en Ineke,

Niet te verlaten, in de buurt van een stad en waar ik me nog ergens nuttig kan maken, want ik ben iemand die bezig wil zijn. Als het dan ook nog een streek is met veel zonne-uren is dat mooi meegenomen. En die taal moet m vlug onder de knie krijgen daar ergens met cursussen of anderszins anders ben je nergens. Ik weet niet hoe jullie het daar allemaal gedaan hebben met die taal. Ada ik mail je nog persoonlijk omtrent huur.

groetjes, Paul

Hieronder is plaats voor een reactie

  • Blijf bij het onderwerp.
  • Wees constructief en vriendelijk.
  • Uw kennis en ervaring worden op prijs gesteld.

Onze huisregels ...

Bent u de plaatser van dit bericht? Reageer dan ajb op de gegeven reacties en adviezen.

Je moet lid zijn van NEDERLANDERS.FR om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van NEDERLANDERS.FR

WELKOM BIJ ONS FORUM

  * = inloggen nodig

GESELECTEERD

© 2020   Gemaakt door: Anton Noë, beheerder en gastheer.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden

Anton Noë ... google.com, pub-1033432903517354, DIRECT, f08c47fec0942fa0