Nederlanders.fr

Hèt netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk - zegt het voort!

Hallo Nederlanders in den Vreemde,

Graag wil ik mij presenteren in het Nederlanders.fr wereldje.Maar hoe begin je daar aan?. Wij wonen in de winter nog in Nederland en in de zomer in de door ons zeer geliefde "JURA" (39800).Afhankelijk van werk kort of lang.We willen ons daar over een jaar of 2 voor langere tijd vestigen en hebben reeds 22 jaar daar een "Fermette".Een lang verhaal hoe we dat ooit in een opwelling hebben gekocht.

Nu wil ik graag als daar belangstelling voor is de Autobladen die ik altijd weggooi ,sturen naar iemand . Misschien is dit voor mij/ons een ingang om in te treden in het leuke Nederlanders.fr wereldje. Om misverstanden te vermijden wil ik zeggen dat ik niet probeer om een handeltje op te zetten!!

Hartelijke groeten uit een grijs Nederland. Bert en Tonneke.

Weergaven: 444

Rubrieken,

Klik hieronder voor meer berichten in dezelfde rubriek.

20140125, Franche-Comté, Te Koop Aangeboden, Vervoer

Reactie van miriam westerveld op 26 Februari 2014 op 13.21

beste Bert, Ik heb een zoon die is gek van alles wat met auto's te maken heeft, dus als je iemand zoekt voor de autobladen hou ik me aanbevolen, wij wonen in de Jura ook postcode 39800, dus mocht je weer eens in de Jura zijn , altijd welkom, vr.gr. miriam

Reactie van Bert op 26 Februari 2014 op 14.39

Bedankt voor je reaktie Miriam , Ik ga de bladen uitzoeken en neem ze mee als we in maart gaan! Ik heb ook gereageert op je eigen account/ledenlijst. Als wij in de tuin staan kijken we op Villerserinne.We willen ons natuurlijk niet in Frankrijk vestigen en ons alleen omringen met Nederlanders ,maar een aantal leuke kontakten zijn erg welkom.  Wie weet ??   Hart gr Bert Deelman.

Je reactie hieronder, dit zijn de huisregels. 

Je moet lid zijn van Nederlanders.fr om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlanders.fr

GA DIRECT NAAR:

ENTREPRISE | SPONSORS

© 2022   Gemaakt door: Anton Noë, beheerder en gastheer.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden