Nederlanders.fr

Hèt netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk - zegt het voort!

Alternatieve woongroep gezocht, kust van Dieppe t/m La Rochelle

Bonjour,

Ik ben Marian, een financieel onafh. vrouw. Graag zou ik een maand of drie (aug., sept. en okt) mij willen voegen bij een, voornamelijk, Franse,  wat alternatieve woongroep. Met tuin en schone omgeving om samen te koken, eten, schilderen, evt. exposeren, wandelen, zingen, evt. op de markt staan en te genieten van het Franse leven. Ik spreek redelijk Frans en wil dat op deze manier nog wat verbeteren. Als woonomgeving gaat mijn voorkeur uit richting kust, van Dieppe t/m La Rochelle. In juni ben ik weer in Frankrijk en zou wellicht langs kunnen komen. Uw antw. heel graag naar marian4711@gmail.com. Bij voorbaat hartelijk dank.

Weergaven: 930

Rubrieken,

(klik hieronder voor meer berichten in dezelfde rubriek)

20140511, Basse-Normandie, Bretagne, Contact Gezocht, Haute-Normandie, Poitou-Charentes

Reactie van Kitty Broers/Colm Wakefield op 12 Mei 2014 op 7.58

Hallo,

Ik weet in Grassac een huis daar verschillende mensen wonen voor korte tijd of langer. Je moet wel vegetarisch eten, zij eten zelf raw. Zijn altijd bijzondere mensen die daar komen, ex dokters, kunstenaar,  of hippie etc.etc. maar altijd mensen die wat leuks te vertellen hebben. Kleine commune zo zie ik het, heb verder nooit zoveel gevraagd over wat precies...... maar wanneer ik ze spreek, vind ik hen allen altijd zeer aventuurlijk. DE eigenaar van het huis is een FRancoos die ook engels spreekt.

Kitty

Je reactie hieronder, dit zijn de huisregels. 

Je moet lid zijn van Nederlanders.fr om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlanders.fr

SNELMENU

SPONSOR | ENTREPRISE

© 2021   Gemaakt door: Anton Noë, beheerder en gastheer.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden