WebT@lk KennisC@fé

 
AANKONDIGING

VERGEET AJB NIET OM DE ENQUÊTE HIERBOVEN IN TE VULLEN.

HET KAN NOG EEN PAAR DAGEN EN IS BEDOELD OM EEN PROGRAMMA OP MAAT TE MAKEN VOOR BEZOEKERS EN LEDEN VN DIT FORUM

Nederlanders.fr

Hèt netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk - zegt het voort!

Altijd al in Frankrijk willen wonen - werk gezocht

Hallo Beste mensen,

Sinds 15 July werk ik op een grote familiecamping in de Ardeche.
Ik heb het hier prima naar mijn zin, maar helaas loopt mijn contract af op 18 september.
Toch wil ik heel graag in Frankrijk blijven wonen en werken. Ik ben net afgestuurd planoloog, 25 jaar
en spreek goed Engels en redelijk Frans en Duits. Ik ben momenteel druk op zoek naar werk in Frankrijk en vroeg me af of er hier misschien mensen zijn die tips voor me hebben. Ik hoef niet per se binnen de branche te werken waarvoor in gestudeerd heb. Momenteel zit ik in het toerisme en daar heb ik totaal niet voor gestudeerd.
Daarnaast heb ik veel horeca ervaring, ook als leidinggevende en momenteel ben ik verantwoordelijk voor de stacaravans hier op de camping. Echter zoek ik nu wel een wat serieuzere baan liefst bij een internationaal bedrijf. Mochten jullie tips of vragen hebben dan hoor ik het graag.

MvG,

Jonas Peters
Jonaspeters25@gmail.com

Weergaven: 171

Rubrieken,

(klik hieronder voor meer berichten in dezelfde rubriek)

Werk Gevraagd

Reactie van Marieke van der Veer op 28 Augustus 2010 op 10.08
Hoi Jonas,

Als je echt een serieuze baan wil (en niet in de schoonmaak, callcenter, toerisme branche wil blijven hangen) dan raad ik je aan om eerst in Nederland ervaring op te doen (in je eigen vakgebied). De kans dat je een goede baan vindt is veel groter als je een paar jaar ervaring hebt. De werkloosheid onder de pas afgestudeerden heir is veel hoger dan in NL . Leer ondertussen frans, bij de Alliance française ofzo, en ga veel op vakantie naar Frankrijk. Zelf heb ik dat ook gedaan en heb hier nu een goede baan.
Succes,
Marieke
Reactie van jan spaak op 28 Augustus 2010 op 18.01
hallo jonas

wat zoek je precies voor werk, als je meer precieser bent kan ik je misschien helpen

groet js.batiment
Reactie van Jonas Peters op 30 Augustus 2010 op 17.24
Hallo jan,

Momenteel stel ik niet zoveel eisen aan het soort werk. Mijn belangrijkste doel is vloeiend frans leren spreken. Ik denk namelijk dat ik dan pas in aanmerking kom voor serieuzer werk als ik vloeiend frans spreek. Uiteindelijk wil ik binnen een aantal jaar werken binnen de ruimtelijke ordening.
Ik heb wat contacten in Parijs die me wisten te vertellen dat ik gewoon mijn cv op sites van de Societees reqrutement moet zetten. Daar ben ik nu dan ook mee bezig. Het soort werk maakt vooralsnog niet zoveel uit. Ik ben een echt mensen mens en zoek dan ook geen 40 uur pert week kantoor baan. Momenteel werk ik in het toerisme, dit bevalt me prima. Maar nogmaals ik sta vooralsnog overal voor open. Waarmaa zou u me kunnen helpen?

Groet Jonas
Reactie van jan spaak op 30 Augustus 2010 op 20.25
hallo jonas

Ik werk in de bouw door een groot deel van frankrijk.
Ben je ook bekend en heb je ervaring in de bouw?
Op dit moment is het erg rustig maar er zit tegen het eind van dit jaar wel weer veel werk aan te komen.
Nu heel even niet in iedergeval, jammer voor jou.
ik kan je nu niet helpen, maar indien geinteresseert mail mij later dit jaar eens weer, wie weet.
Laat me in iedergeval weten wat jou ervaring is in de bouw

js.batiment@yahoo.fr
www.jsbatiment.nl

Je reactie hieronder, dit zijn de huisregels. 

Je moet lid zijn van Nederlanders.fr om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlanders.fr

WELKOM BIJ ONS FORUM

  * = inloggen nodig

✔️ PLAATS BERICHT

✔️ PLAATS ADVERTENTIE

✔️ BEKOSTIGING

✔️ DONEER

(LATEN WE SAMEN DE KOSTEN DRAGEN)

GESELECTEERD

Foto's

  • Foto's toevoegen
  • Alles weergeven

© 2021   Gemaakt door: Anton Noë, beheerder en gastheer.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden

Anton Noë ...