Nederlanders.fr

Hèt netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk - zegt het voort!

Mijn naam is Luc Jansen en zal vanaf januari tot en met mei in Parijs verblijven voor mijn studie. Ik zoek echter nog woonruimte voor mij, mijn vriendin en zoontje van 1 jaar. Graag zouden wij een appartement willen met 1 slaapkamer. Verder hebben wij geen eisen.

Kan iemand mij hiermee helpen?

Luc Jansen

Weergaven: 296

Rubrieken,

(klik hieronder voor meer berichten in dezelfde rubriek)

20131101, Parijs, Woningen Gevraagd

Reactie van Jolien op 9 November 2013 op 9.41

Hoi Luc,

Ik kan je niet direct aan een appartement helpen, maar heb wel een tip: vorig jaar heb ik een appartement voor langere termijn gehuurd via aparishomes(.com) en dat is erg goed bevallen. De landlady heet Elisabeth en heeft meerdere appartementen in Parijs. Misschien kun je even op de website kijken of er iets bijzit? Heb ook even gekeken of ik haar e-mailadres nog had: waarschijnlijk kun je haar ook direct bereiken via elimhban [at] googlemail.com. Als je wat meer van mij ervaringen daar wilt horen, kun je mij ook altijd een berichtje sturen. Hopelijk kun je hier wat mee, succes!

Je reactie hieronder, dit zijn de huisregels. 

Je moet lid zijn van Nederlanders.fr om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlanders.fr

SNELMENU

SPONSOR | ENTREPRISE

© 2021   Gemaakt door: Anton Noë, beheerder en gastheer.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden