Nederlanders.fr

Hèt netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk - zegt het voort!

Appartement/kamer/studio in Parijs gezocht voor deze zomer

Beste allemaal!

Het is gelukt! Dankzij uw reacties op mijn vorige bericht van begin april is het gelukt om een fantastische zomerbaan in de buurt van Parijs te vinden. Iedereen die heeft gereageerd en meegedacht: heel erg bedankt!

Nu ik de zomerbaan gevonden heb, ben ik alleen nog op zoek naar een kamer, studio, of iets dergelijks in Parijs (intra-muros). Vanwege de bereikbaarheid van mijn werk gaat de voorkeur sterk uit naar de (zuid-)oostkant van Parijs of een plek in de nabijheid van RER A. 

Ik ben op zoek naar huisvesting van 11 juli 2014 tot en met 30 augustus (1 september) 2014. 

Ik heb eerder goede ervaringen opgedaan met het passen op een klein huisdier. Mocht u dus bijvoorbeeld deze zomer op vakantie gaan en bijvoorbeeld de kat niet mee willen/kunnen nemen, dan neem ik deze zomer graag de zorg over. 

Overigens ben ik in het pinsterweekend in Parijs, dus mocht u persoonlijk kennis willen maken, dan is dat mogelijk.

Heeft u iets voor mij beschikbaar, weet u iets dat interessant voor mij kan zijn, laat dan een reactie achter, of stuur een persoonlijk bericht.

Met vriendelijke groet,

Stefan Schouwaert  

Weergaven: 703

Rubrieken,

Klik hieronder voor meer berichten in dezelfde rubriek.

20140528, Ile-de-France, Parijs, Woningen Gevraagd

Reactie van Jos Verheugen op 29 Mei 2014 op 7.19

Beste Stefan, Ik verhuur mijn heerlijke huisje de maand augustus (Butte-aux-Cailles, Paris 13e). Stuur me een mailtje (jos.verheugen@worldonline.fr) om het nader te bespreken.

Reactie van mary op 29 Mei 2014 op 16.30

Hallo Stefan, ik heb "n appartement en co-location beschikbaar vanaf 1 juli tot 1 sept in parijs (16e arr) mijn mail : mir.benoist@laposte.net, vele groeten, Mary

Reactie van Petra van der Linden op 4 Juni 2014 op 11.34

Hallo Stefan, ik heb eventueel een kamer voor je,  een mooie zonnige en gemeubleerde kamer in mijn loft, je kan zo intrekken, alles is aanwezig, wifi, bed - en badgoed, werkster, etc. vlakbij Porte Maillot, metrolijn 1; mocht je geinteresseerd zijn, hier is mijn mail: petra@free.fr  voor photos en meer informatie. Ik ben er met Pinksteren, dan zouden we eventueel kunnen afspreken, groetjes, petra

Reactie van Mandy Oudenhoven op 13 Juni 2014 op 14.53

Hi Stefan,

Ik vertrek 1 juli uit Parijs (19e) en zoek iemand die mij wil vervangen. Je woont dat samen met twee anderen.

Mocht je interesse hebben, mijn email is mandyoudenhoven@gmail.com

Reactie van dieta Faber op 16 Juni 2014 op 17.33

Hallo  stefan; Ons appartement komt per 1 juli vrij voor in eerste instantie 2 maanden. Het is nieuw volledig gemeubileerd incl alles en garage + fiets, we vragen 1000€ per maand. Je kan er evt. een 2e huurder bijzoeken. Zo heb je de eerste 2 mnd in ieder geval iets prachtigs en heb je alle tijd om verder te zoeken. Als je interesse hebt bel dan op 0031653874726 of mail baar dieta@dhboffice.nl Voor foto's kun je kijken op www.parijsappartement.nl  Oh ja en het is 10 minuutjes fietsen van Gare du Nord et de Lyon. (bus stopt ook om de hoek hoor maar als echte Nederlander :-) je bent dus overal snel.  Groet Dieta

Reactie van suzywong op 19 Juni 2014 op 22.02

Ha Stefan, ik heb eventueel een studio van 25m2 beschikbaar in het 15e Arrdt vanaf 1 juli tot eind augustus. 750€ per maand, met vr groet

Reactie van Pauline32 op 7 Juli 2014 op 10.27
Hallo Stefan, misschien een beetje laat, maar ik verhuur mijn gemeubileerde studio aan de rue Mouffetard 75005, voor 650 euro per maand (inclusief, ook WIFI) Het is een studio van 25m2 met een aparte keuken, badkamer en woonruimte met mezannine. De studio kijkt uit op een binnenplaats dus geen geluidsoverlast van de drukte op Rue Mouffetard. Ik verhuur het in principe tot 28 augustus maar dit kunnen we eventueel bespreken mocht je interesse hebben. Groet Pauline (pauline.boerhof@gmail.com)

Je reactie hieronder, dit zijn de huisregels. 

Je moet lid zijn van Nederlanders.fr om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlanders.fr

GA DIRECT NAAR:

ENTREPRISE | SPONSORS

© 2022   Gemaakt door: Anton Noë, beheerder en gastheer.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden