Nederlanders.fr

Hèt netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk - zegt het voort!

||  PLAATS BERICHT  ||  PLAATS ADVERTENTIE   || 

Komende zomer als ik met mijn zoon vanuit Nederland naar mijn huis in de Auvergne ga zou ik het leuk vinden om het Asterixpark bij Parijs te bezoeken.  Heb uiteraard op de site al wat gekeken, maar ben zeker in ervaringen van anderen geïnteresseerd.

Tevens zal ik daar dan dus 2 of misschien meer nachten overnachten en hoor graag over daar ook nog chambre d'hôtes in de buurt zijn waar we dan eventueel kunnen overnachten. Berichten kunnen ook naar mijn eigen mailadres : krooktom@gmail.com

Tom

Weergaven: 825

Rubrieken,

Klik hieronder voor meer berichten in dezelfde rubriek.

20140101, Horeca en Toerisme, Ile-de-France

Reactie van marielle op 1 Januari 2014 op 12.34

Beste Tom, ik ben niet zo een fan van pretparken, maar ik vond Asterix  leuker en overzichtelijker dan Euro disney. Toen mijn kids klein waren vonden ze het leuk. Ook zijn er animaties . veel plezier!

Reactie van willem op 1 Januari 2014 op 13.10

Inderdaad ook wij zijn , ook al heel wat jaren geleden, in het Asterix park geweest en vonden dit een zéér leuk park voor zowel jong en oud. Ook na Euro Disney was dit het geval.

Je reactie hieronder, dit zijn de huisregels. 

Je moet lid zijn van Nederlanders.fr om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlanders.fr

GA DIRECT NAAR:

ENTREPRISE | SPONSORS

WORD OOK SPONSOR!

_______________

Uw donatie is nodig

© 2023   Gemaakt door: Anton Noë, beheerder en gastheer.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden