Nederlanders.fr

Hèt netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk - zegt het voort!

Tijdens deze Apéro zullen Jenny en Kees Vonk ons vertellen over deze fantastische fietstocht.

Het virtuele café gaat open op donderdag 9 december om 18h00. We hopen op een volle bak en nieuwe gezichten. 

KLIK HIER! JE KUNT MAKKELIJK DEELNEMEN, SIMPLE COMME BONJOUR !!Dames/heren,

Ik woon al bijna een half jaar in Parijs en ik ben nog steeds op zoek naar een baan waarbij ik de Nederlandse taal kan behouden. Na lange tijd zoeken op het internet ben ik terecht gekomen op dez website van nederlanders.fr en hoop ik dat iemand mij hierbij misschien een handje verder kan helpen.

Ik heb al wat ervaring opgedaan in Amsterdam als Management Assistente/ Directiesecretaresse.

In frankrijk ben ik bereid om alle banen die beschikbaar zijn aan te nemen waarbij ik de Nederlandse taal kan blijven spreken/schrijven.

Alvast bedankt!

Gr. 

Weergaven: 614

Rubrieken,

(klik hieronder voor meer berichten in dezelfde rubriek)

20160502, Parijs, Werk Gevraagd

Reactie van Anton Noë, beheerder en gastheer op 2 Mei 2016 op 18.43

Misschien kunt u  hier >> eens kijken?

Reactie van KOEN & KATRIEN op 2 Mei 2016 op 22.46

je zou ook Frans kunnen leren.

Reactie van KOEN & KATRIEN op 2 Mei 2016 op 22.58
sorry als het wat brutaal overkomt, dat is niet de bedoeling, maar in dat halfjaar dat je al in Parijs werk zoekt had je al een aardige stoomcursus Frans kunnen nemen. Mijn vrouw sprak bijna geen letter Frans toen we hier 5 jaar geleden aankwamen maar werkt nu al meer dan drie jaar als ergotherapeute in een school voor kinderen met een meervoudige handicap. Zij heeff in het begin ook parels gezweet maar als je geen inspanning wilt doen om op zijn minst de taal te leren van het land waar je verblijft getuigt dat maar van weinig respect voor zijn inwoners. Maar van alle allochtonen die naar Nederland of Belgie komen verwachtten we wel dat ze onze taal spreken. Sorry maar dat moest me toch even van het hart.
Reactie van Ron op 3 Mei 2016 op 7.03

@ Koen of Katrien.................

Wil me nergens mee bemoeien, maar zou het niet zo kunnen zijn dat u conclusies trekt die niet waar zijn?

Wie weet spreekt ze goed Frans, maar wil ze contact houden met de Nederlandse taal.................

Reactie van KOEN & KATRIEN op 3 Mei 2016 op 7.12

je kan natuurlijk gelijk hebben Ron, we laten het haar zelf misschien invullen.

Reactie van Lena op 3 Mei 2016 op 20.55
Beste Bahija, zoek je al via indeed.fr met als zoektermen néerlandais of dutch? Er is redelijk veel vraag bij customer service afdelingen, zeker in Parijs zelf. Groetjes en succes, Lena.
Reactie van Bahija H. op 6 Mei 2016 op 9.06

Mensen toch,

Ik weet niet waar jullie de informatie vandaag halen dat ik de Franse taal niet spreek, maar ik kan het in ieder geval nergens terugvinden in mijn tekst.

Mijn vraag is of er iemand enig idee heeft of er banen beschikbaar zijn waarbij ik de Nederlandse taal kan spreken. ik ben Nederlands en hou van mijn taal.

Ik denk dat degene die reageert met: ga de Franse taal eerst leren. Ik denk dat jullie allemaal eerst een cursus Nederlands lezen moeten nemen!!!

De groeten.

Reactie van Ron op 6 Mei 2016 op 9.13

@ Bahija.....................

Niet generaliseren, please..............

Reactie van Lena op 6 Mei 2016 op 11.51
Ik ben het met Bahija eens, de reacties verbaasden mij ook. Bovendien: voor de Franstalige banen word je links en rechts ingehaald door de Fransen zelf. Juist met meerdere talen, waaronder Nederlands, maak je veel meer kans. Wel moet je zorgen dat je een goed Franstalig cv hebt. Jeanet Hulleman op deze site heeft mij daar goed mee geholpen! Dus leg de nadruk op je meertaligheid, zorg dat je een goede Franse motivatiebrief hebt en een goed verzorgd cv met de nadruk op internationaal. En altijd even bellen of extra mailen, dat helpt ook. Nogmaals veel succes!

Je reactie hieronder, dit zijn de huisregels. 

Je moet lid zijn van Nederlanders.fr om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlanders.fr

SNELMENU

SPONSOR | ENTREPRISE

© 2021   Gemaakt door: Anton Noë, beheerder en gastheer.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden