Nederlanders.fr

Hèt netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk - zegt het voort!

Wie kan mij helpen, ik zoek een baan. Zelf heb ik jaren in de zorg gewerkt. Maar een oppas baan vind ik ook leuk. Spreek helaas de Franse taal nog niet maar werk daar hard aan.

Het liefste in omgeving van Viry Chatillon

Weergaven: 641

Rubrieken,

(klik hieronder voor meer berichten in dezelfde rubriek)

20161122, Ile-de-France, Werk Gevraagd

Reactie van Wouter Weijens op 23 November 2016 op 10.03

Je kunt altijd even kijken op mijn site http://www.campingpersoneelfrankrijk.nl. Veelal vacatures bij campings van Nederlandse eigenaren. En anders de traditionele jobboards zoals indeed, monster e.d. Succes! 

Reactie van marielle op 23 November 2016 op 22.31

Hennie, wat zou je graag in de zorg willen doen en wat is je opleiding? Ik woon ook in de Essonne, ben verpleegkundige en heb al  40 jaar ervaring als  verpleegkundige hier. Misschien zou ik iets voor je kunnen betekenen?

Je reactie hieronder, dit zijn de huisregels. 

Je moet lid zijn van Nederlanders.fr om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlanders.fr

SNELMENU

SPONSOR | ENTREPRISE

© 2021   Gemaakt door: Anton Noë, beheerder en gastheer.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden