Nederlanders.fr

Hèt netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk - zegt het voort!

Hallo iedereen! Mijn naam is Manon en sinds deze zomer woon ik in Frankrijk, momenteel woon ik op een kasteel in de Ardèche van waaruit ik een baan zoek in de omgeving Toulouse. Omdat mijn Frans nog niet optimaal is, vroeg ik mij af of er misschien Nederlanders in deze omgeving wonen die mij kunnen helpen met het zoeken naar een baan (waarin het Engels belangrijk is).
Alvast bedankt voor reacties, alles is welkom!

Weergaven: 416

Rubrieken,

Klik hieronder voor meer berichten in dezelfde rubriek.

20141107, Midi-Pyrénées, Werk Gevraagd

Reactie van edith janzen op 9 November 2014 op 12.13

Wat zijn je competenties?

Reactie van edith janzen op 9 November 2014 op 12.39

Kijk hier eens http://www.multilingualcareers.nl/nederlandse-vacatures-in-frankrij...

Pole Emploi in Toulouse kun je ook bekijken, en diverse uitzendbureaus (Interim) zoals Randstad zitten daar ook.

Reactie van Manon op 10 November 2014 op 17.31

Hoi Edith, bedankt voor je reactie! Ik heb al even een kijkje genomen op de site. Hierbij mijn competenties: Ik ben afgestudeerd in de Orthopedagogie (Rijksuniversiteit Groningen) en heb vee ervaring met het werken met kinderen (overblijfkracht, groepsleider etc). Daarnaast heb ik ervaring in de horeca. Dit laatste is wat ik graag zou willen doen, om mijn frans te verbeteren alvorens ik in  mijn eigen werkveld ga zoeken, maar in principe elk baantje is welkom. 

Je reactie hieronder, dit zijn de huisregels. 

Je moet lid zijn van Nederlanders.fr om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlanders.fr

GA DIRECT NAAR:

ENTREPRISE | SPONSORS

© 2022   Gemaakt door: Anton Noë, beheerder en gastheer.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden