Nederlanders.fr

Hèt netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk - zegt het voort!

Nederlandssprekende dienstverleners in Frankrijk

Bent je dienstverlener in Frankrijk? Meld je dan aan!

Hallo allemaal,

Momenteel studeer ik in Parijs voor een semester. Ik heb al verschillende pogingen gedaan een baantje te vinden, maar het blijkt erg moeilijk. Omdat ik studeer, zijn de vele voltijd oppasbaantje geen optie en omdat mijn frans niet zo vloeiend is als wordt verwacht, vallen ook de meeste andere baantje af. Is er iemand die mij kan vertellen waar ik het best kan zoeken? Of nog beter: iemand die een baantje voor me weet? Ik hoop dat jullie me kunnen helpen!

 

Groetjes,

Andrea

Weergaven: 223

Rubrieken,

Klik hieronder voor meer berichten in dezelfde rubriek.

Parijs, Werk Gevraagd

Reactie van Sander op 1 Februari 2011 op 22.18

Hoi,

Stuur me een mail naar hollandais92@live.fr dans krijg je wat suggesties en sites; vandaag werd ik gebeld voor een telemarketing in het engels, dat kan vaak partime.

 

Succes

Reactie van Andrea op 28 Maart 2011 op 8.46

Hoi,

 

Bedankt voor je reactie. Ik begrijp niet goed waarom, maar ik heb deze reactie nooit gezien. Inmiddels heb ik werk gevonden, maar mocht het ooit nodig zijn, kan ik dan alsnog e-mailen?

 

Bedankt!

 

Andrea

Reactie van Belle op 2 Mei 2011 op 15.36

He Andrea,

 

Ik woon nu ook in parijs en heb net een cursus frans afgerond. Ben nu ook op zoek naar een baantje. Wat voor een baantje heb jij uiteindelijk gevonden?

 

Groetjes,

Annabelle

Reactie van Andrea op 2 Mei 2011 op 17.27

Hoi Annabelle,

 

Uiteindelijk niets wat met Parijs of Frans te maken heeft. Ik werk nu als freelance vertaalster voor een groot media bedrijf en omdat alles online gebeurt maakt de locatie niet uit.

 

Als je Frans goed is, kan je altijd denken aan een baantje als oppas (als je veel tijd hebt, daar is heel veel vraag naar) of in de horeca. Ga eens langs bij de American Church vlakbij les Invalides of kijk in fusac (een gratis blaadje met advertenties dat in de meeste hostels wel te vinden is).

 

Succes in ieder geval!

 

Andrea

Je reactie hieronder, dit zijn de huisregels. 

Je moet lid zijn van Nederlanders.fr om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlanders.fr

GA DIRECT NAAR:

ENTREPRISE | SPONSORS

© 2022   Gemaakt door: Anton Noë, beheerder en gastheer.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden