Nederlanders.fr

Hèt netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk - zegt het voort!

||  PLAATS BERICHT  ||  PLAATS ADVERTENTIE   || 

Hallo, 

Geruime tijd ben ik op zoek naar een functie als beheerder van: een chambre d'hote, mas, kasteel of dergelijke. De ideale plek voor mij zou het Zuid Westen van Frankrijk zijn  (Occitanie, Lot et Garonne, Languedoc Roussillon,etc.. ) want daar ligt mijn droom 

Ik ben Belgisch en alleenstaande,  woon   sinds 1993 aan de Costa del Sol, maar heb nood aan verandering, en mijn droom plek is Zuidwest Frankrijk. Door de jaren heen, heb ik behoorlijk wat ervaring opgedaan in Marketing, meewerken aan start-ups en ook in de hospitality en horeca branche  daar ik mijn eigen horeca bedrijf gehad heb, oa... restaurant  en B&B   

Ik ben vijftalig: Nederlands, Frans, Spaans, Engels en Duits, handig met informatica en Social Media.

Zijn er mensen die nog op zoek zijn naar zo iemand, geef maar een seintje, ik beantwoord graag uw vragen.

WhatsApp +34 650373901 of irisdeneve@gmail.com 

Weergaven: 725

_____________________________

☑️ Beste plaatser van dit bericht,

fijn dat je gebruik maakt van dit forum. Doe alsjeblieft mee met de discussie die volgt op je bericht! Reageer zelf op de reacties die anderen geven. Dat mag ook best een bedankje zijn. 

_____________________________

Rubrieken,

Klik hieronder voor meer berichten in dezelfde rubriek.

20210625, Werk Gevraagd, Woningbeheer en Huishouding

Reactie van Chanteloup Francis op 7 December 2021 op 17.40

Hallo Iris,

Jou hier tegen te komen?

Groeten,

Francis & Vera

Je reactie hieronder, dit zijn de huisregels. 

Je moet lid zijn van Nederlanders.fr om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlanders.fr

GA DIRECT NAAR:

Laatste nieuws uit Frankrijk

© 2024   Gemaakt door: Anton Noë, beheerder en gastheer.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden