Nederlanders.fr

Hèt netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk - zegt het voort!

Hallo beste mensen,

Ik ben Marianne en ik woon in Amsterdam. Ik ben een kunstzinnig mens, ik ben dichteres en houd mij bezig met zingeving. Ik houd van de natuur en dieren.

Al jaren let ik op vrijstaande huizen om een oogje in het zeil te houden. Ik verzorg dieren en planten. Ben alert en handel als er gehandeld moet worden. Grote zware klussen, nee dat niet, want ik ben geen bouwvakker. Ik ben beschikbaar voor het hele jaar. Want als kunstenaar en schrijver heb ik geen verplichtingen. Ik kan overal werken. 

Ik leef bewust, ben spiritueel en bestudeer filosofie. Ik ben netjes, niet roker, maar ook een levensgenieter met een ingebakken verantwoordelijkheidsgevoel. Wat voor mij wel belangrijk is een goede bereikbaarheid per ov. Ik heb rijbewijs. 

Wilt u meer van mij weten? Neem gerust contact met mij op.

lieve groet en graag tot horens

graag serieuze reacties. Binnenkomende reacties worden vooraf eerst door mij bekeken voordat het in mijn berichten verschijnt

Weergaven: 985

Rubrieken,

(klik hieronder voor meer berichten in dezelfde rubriek)

20131115, Woningbeheer en Huishouding

Het is niet mogelijk op dit bericht te reageren

Reactie van Vrijheid op 16 November 2013 op 10.26

Hallo allemaal. Ik heb de behoefte te reageren op bovenstaande reactie omdat ik mij al langer erger aan reacties die niet de inhoud en bedoeling van de oproep betreffen, maar kritiek hebben op de vormgeving, grammatica etc. Laat iedereen het op zijn manier doen en al zou er een foutje in staan, allez... Als de bedoeling maar wordt begrepen.

Terzijde: ik vind de oproep van Mayannn juist goed weergegeven, iedereen begrijpt de bedoeling. De goede lezer kan wellicht één foutje ontdekken, maar ja, ik ben niet universitair geschoold. Kinderachtige reactie dus.

Succes Mayannn, het gaat je zeker lukken. O ja, toch maar een tip mijnerzijds: ik zou laten reageren op je e-mail of telefoonnummer. Het kan voor geïnteresseerden een drempel zijn via een reactie op deze plek te reageren. 

Reactie van mayannn op 16 November 2013 op 12.15

dank je Vrjheid

SNELMENU

SPONSOR | ENTREPRISE

© 2021   Gemaakt door: Anton Noë, beheerder en gastheer.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden