Nederlanders.fr

Hèt netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk - zegt het voort!

 

||  PLAATS BERICHT  ||  PLAATS ADVERTENTIE   || 

Een tijdje terug heb ik al een berichtje geplaatst over de aangifte inkomsten in Frankrijk.

Ik deed al vele jaren zelf de aangifte. Maar dit jaar liep ik steeds vast omdat er bepaalde rubrieken veranderd waren. Ik heb wel reacties gehad maar die hebben niet voor een oplossing gezorgt. Ik heb me dan ook gewend tot een belasting deskundige die de aangifte heeft verzorgt. Graag zou ik antwoord willen hebben welke tarieven er gehanteerd worden voor een heel eenvoudige aangifte waar ik zelf destijds nog geen half uur voor nodig had.

Al vast bedankt

Weergaven: 1260

Rubrieken,

Klik hieronder voor meer berichten in dezelfde rubriek.

20210527, Geldzaken


Overleden
Reactie van Susan op 27 Mei 2021 op 22.06

Dat weetje toch van jou deskundige?

Reactie van edith janzen op 27 Mei 2021 op 22.09

De Impots zelf heeft diverse hulp voor je klaarstaan. Ik neem aan dat je daar geen afdoende antwoord hebt gekregen. De belastingadviseurs kunnen je ook geen offerte bieden? Ervaring leert dat de meesten het te druk hebben en geen nieuwe klanten kunnen aannemen. Je kunt per google ook in NL zoeken naar adviseurs die franse belasting in hun diensten pakket hebben.

Reactie van Jos van den Hout op 28 Mei 2021 op 9.35

@ Susan uiteraard weet ik dat. Het devis was belachlijk hoog maar daar ben ik accoord mee gegaan. Maar de factuur was nog eens € 72,- hoger, welke ik niet betaald heb. Vandaar mijn vraag wat gemiddeld gevraagd wordt voor een aangifte die een profesional in 1 tot 1,5 uur geklaard kan hebben.


Overleden
Reactie van Susan op 28 Mei 2021 op 10.16

Ja maar hij of zij moet het uurloon vermelden en de tijd dat hij of zij heeft nodig gehad voor het invullen.

Zo is het altijd bij mij.

Reactie van Jos van den Hout op 28 Mei 2021 op 10.20

@ Susan. Bij mij alleen een prijsopgave. Niets over tijd of uurtarief. Maar mijn eigenlijke vraag heb ik nog steeds niet beantwoord gekregen

Reactie van Kees op 28 Mei 2021 op 10.50

Een uiterst professioneel bedrijf berekent mij circa 80,- ex 10% BTW voor een online aangifte formulaires 2042 / 2047 / 3916 

- Collecte et vérification documents fiscaux
- Déclaration en ligne

- Calcul et confirmation du résultat

Reactie van Jos van den Hout op 28 Mei 2021 op 10.55

@Kees. Hartelijk dank voor je bericht. Zou je mij eventueel dat adres willen geven?

Reactie van Martin 71 op 28 Mei 2021 op 11.35

In NL was 140 euro een normale prijs  en in Fr ongeveer hetzelfde bedrag 

Reactie van Kees op 28 Mei 2021 op 11.51

@Jos, ik heb een vriendschapsverzoek aan je gestuurd.

Reactie van Juna op 28 Mei 2021 op 14.46
120€

Je reactie hieronder, dit zijn de huisregels. 

Je moet lid zijn van Nederlanders.fr om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlanders.fr

GA DIRECT NAAR:

ENTREPRISE | SPONSORS

Uw donatie is nodig

© 2023   Gemaakt door: Anton Noë, beheerder en gastheer.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden