Nedergids! De dienstverlener die je zoekt zul je daar vinden!

Ben je dienstverlener in Frankrijk? Meld je dan aan!

Nederlanders.fr

Hèt netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk - zegt het voort!

Mijn naam is Casper Simons en ik ben 21-jaar oud. Ik ga mijn stage doen in een luxe, 5 sterren hotel in Parijs voor 5 maanden. Dit is de reden waarom ik op zoek ben  naar een kamer of een appartement in Parijs.

Is er iemand die mij kan helpen?

Ik ben niet veeleisend. Ik ben echter op zoek naar een gemeubileerde kamer/ appartement die voldoet aan mijn basisbehoeften: schoon toilet, badkamer (douche), kamer met een bed/kast en een keuken. Verder beschikbaarheid over een wasmachine en Wi-Fi zou handig zijn.

Ik zou mezelf beschrijven als een aardige, sociale, assertieve en rustige jongen met goede manieren. Ik ben georganiseerd en netjes, dit is de redenwaarom ik zoek naar een nette en goede kamer / appartement.

Als u mij kan helpen? Astublieft, aarzel niet om contact met mij op te nemen.

email: casper_simons@hotmail.com
telefoon nummer: 0031 6 55 34 82 75 

Weergaven: 190

Rubrieken,

Klik hieronder voor meer berichten in dezelfde rubriek.

20110826, Parijs, Woningen Gevraagd

Reactie van Sander op 28 Augustus 2011 op 13.32
Hoi Casper en alle kamerzoekenden,

Aangezien het een korte periode betreft en je niet de enige bent zou ik "colocation" in Google zetten en op zoek gaan.

In parijs is 1 uur OV heel gewoon, je werkgever vergoed 50 % van je navigo abonnement; zie de transporttijden  onder itinéraire op www.ratp.fr of www.transilien.com

Hoe verder uit het centrum  ook hoe goedkoper en ruimere kamers.

Succes

Sander

Je reactie hieronder, dit zijn de huisregels. 

Je moet lid zijn van Nederlanders.fr om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlanders.fr

GA DIRECT NAAR:

ENTREPRISE | SPONSORS

© 2022   Gemaakt door: Anton Noë, beheerder en gastheer.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden