Nederlanders.fr

Hèt netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk - zegt het voort!

Biedt zich aan een gardienne of manager voor uw woning, zuid-Frankrijk

Een Franse kennis van mij, Valérie Ferrand, vroeg mij om dit berichtje (vertaald door mij) voor haar te willen plaatsen. 

Voor reacties kunt u haar rechtstreeks in Frans of Engels benaderen via haar mail v-ferrand26@sfr.fr  
Als u via nederlanders.fr reageert zal ik uw berichtje aan haar doorsturen. In dat geval graag vermelding van uw contactgegevens. 

Hartelijke groet, Anita Vermeulen

Tekst van Valérie: 


Ik ben een Franse vrouw van 48 jaar en ik ben op zoek naar een plaats als huisbewaarder of huismanager in de departementen van Zuid-Frankrijk. Ik ben intelligent en praktisch ingesteld en heb reeds veel ervaringen opgedaan. Ik heb dan ook goede referenties ter beschikking. Ik vraag enerzijds om huisvesting en zoek anderzijds mogelijkheden om in mijn levensonderhoud te voorzien. Ik ben multifunctioneel en vraag alleen om de gelegenheid één en ander met elkaar te combineren. 

Ik benadruk dat ik een niet-roker ben, ook al heb ik geen last van anderen die roken. I speak a not too bad English and I would be enjoyed to work with English, Dutch... or other foreign people. Ik kan huishoudelijk werk doen, eenvoudig koken, boodschappen doen, zorgen voor de tuin, het zwembad, kleine reparaties doen, zorgen voor dieren (wat dit onderwerp betreft, ik heb een hond) ... ik kan zorgen voor toezicht op het werk in uw huis (ik werkte voor een architect, en in een elektrotechnisch en sanitairbedrijf als een assistent). Als u huurders heeft, kan ik deze ook onderbrengen of uw verhuurschema's beheren. Ik ben vrij van enige verbintenis en ik kan me verplaatsen om u te ontmoeten. Ik aanvaard het om te werken "en chèque emploi service" of "en logement contre service” en ik kan zelfs de administratieve stappen voor u doen om dit te regelen. Ja, ik ben alleen en ik ben een vrouw, maar anderen hebben mij vertrouwd en zij hebben er geen spijt van gehad.
v-ferrand26@sfr.fr


[TOEVOEGING MODERATOR]:Betreft de zinsnede: "en logement contre service".

De plaatser en lezers van dit bericht wordt er op gewezen dat het in Frankrijk verboden is om arbeid te verrichten zonder dat de werkgever daarover sociale lasten en belasting afdraagt. Dat geldt ook als de betaling in natura is.

Lees hierover meer...

Weergaven: 614

Rubrieken,

Klik hieronder voor meer berichten in dezelfde rubriek.

20180309, Woningbeheer en Huishouding

Je reactie hieronder, dit zijn de huisregels. 

Je moet lid zijn van Nederlanders.fr om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlanders.fr

GA DIRECT NAAR:

ENTREPRISE | SPONSORS

Gebeurtenissen

© 2022   Gemaakt door: Anton Noë, beheerder en gastheer.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden