Nederlanders.fr

Hèt netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk - zegt het voort!

Bijna lege bestelbus van Ardèche naar Nederland in April aangeboden

Ik ga met een bijna lege grote bestelbus (8 kub) naar Nederland. Dit zal eind april gebeuren. Ik kan 1 persoon en /of spullen mee naar Nederland nemen. Ik vertrek uit Orgnac L 'Aven (Zuid Ardeche) en rij dan via Bolène de autoroute op om via Maastricht Nederland binnen te rijden. Ik moet naar Nijmegen. Mocht het vervoer een andere route nodig hebben dan kan ik dat aanpassen. Ik hoor graag.

Weergaven: 236

Rubrieken,

(klik hieronder voor meer berichten in dezelfde rubriek)

20120312, Goederen Transport, Rhône-Alpes

Reactie van Anja Lewis de Leeuw op 13 Maart 2012 op 18.01

Hallo Max, helaas zoeken wij juist ruimte voor enkele spullen van Nederland naar de Zuid Ardeche! Wij wonen vlak bij Orgnac L 'Aven. Heb je toevallig nog ruimte over in zuidelijke richting? Met vriendelijke groet, Anja

Reactie van Max Walg op 13 Maart 2012 op 18.58

Mogelijk kun je mij bellen 0475386973

Reactie van Max Walg op 24 April 2012 op 15.55

Beste Anja, kun je me nog een keer bellen? Ik kan je nummer niet meer vinden

Je reactie hieronder, dit zijn de huisregels. 

Je moet lid zijn van Nederlanders.fr om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlanders.fr

GRAND MERCI !!

SPONSOR | ENTREPRISE

© 2022   Gemaakt door: Anton Noë, beheerder en gastheer.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden