Nederlanders.fr

Hèt netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk - zegt het voort!

Ik wil een bestelling plaatsen bij cdiscount, nu krijg ik een korting van 30% als ik een carte cdiscount neem.

De carte cdiscount kost 4,50 per maand met vele voordelen!!

Ben normaal huiverig voor die dingen.

Heeft er iemand ervaring met deze kaart van de cdiscount en beveel je die aan?

De korting die ik krijg is 150 euro mits ik de kaart van cdiscount erbij neem.

Weergaven: 774

Rubrieken,

Klik hieronder voor meer berichten in dezelfde rubriek.

20201025, Geldzaken

Reactie van willem op 25 Oktober 2020 op 17.48
Niet doen !! Levert totaal geen voordeel op! Ben
trouwens zelf een frequente koper via deze site sinds jaren.
Reactie van Jim op 25 Oktober 2020 op 18.22

Ik heb ooit een wasmachine en een vaatwasser gekocht daar. Gingen allebei precies na de garantietermijn kapot. Ik koop NOOIT meer iets bij Cdiscount. Ook hun reaktie was allesbehalve prettig. Doe er je voordeel mee.

Reactie van Wim op 26 Oktober 2020 op 9.56

Ja Willem denk ook dat ik het laat varen en gewoon het produkt zonder de korting koop.

Jim, ik snap dat het vervelend is dat beide aankopen vlak na garantietijd stuk gaan, maar of ik nu een Haier koelkast bij cdiscount koop of dezelfde bij darty dat maakt toch niets uit met de levensduur! Je moet er ook een beetje geluk mee hebben.

Reactie van Jim op 26 Oktober 2020 op 9.59
Ik denk dat de machines van discount b-keus zijn. Ik koop overigens niets meer via internet. Ik ga naar een winkel......
Reactie van leroux op 2 November 2020 op 14.22

het is geen b keus maar ietsje oudere modellen - veel gekcht - laatst een fornuis dat prachtig verpakt was - doe de verpakking eraf - een enorme deuk erin - terug gestuurd en mijn geld terug gehad - zonder enige problemen - geen kaart van C discount maar ik koop wel de betere merken

Je reactie hieronder, dit zijn de huisregels. 

Je moet lid zijn van Nederlanders.fr om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlanders.fr

GA DIRECT NAAR:

ENTREPRISE | SPONSORS

© 2022   Gemaakt door: Anton Noë, beheerder en gastheer.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden