Nederlanders.fr

Hèt netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk - zegt het voort!

Beste Nederlanders.fr
Per direct ben ik op zoek naar een Nederlandstalige en Franstalige administratieve collega in de omgeving van Montpellier. Ben je zelf op zoek of ken je iemand  die op zoek is naar een leuke vaste en gevarieerde baan , neem dan direct contact met op. Vanzelfsprekend ga ik er wel van uit dat je wel al in de omgeving van Montpellier woonachtig bent.

A bientot,
Eugène de Graaf

Weergaven: 349

Rubrieken,

Klik hieronder voor meer berichten in dezelfde rubriek.

Languedoc-Roussillon, Werk Aangeboden

Reactie van Tijsje Breederveld op 10 Mei 2011 op 11.18

Beste Eugène,

 

Mijn nieuwsgierigheid werd gewekt door deze advertentie. Op het moment ben ik opzoek naar een verrassende en afwisselende baan in of om Montpellier. Ik ben Nederlandse en ik spreek en schrijf Frans en Engels. Communicatief kan ik mij ook in het Duits verstaanbaar maken.

Ik heb licht administratief werk verricht bij een makelaarskantoor in Parijs waar ik anderhalf jaar met plezier heb gewerkt. Van origine ben ik groepsleerkracht op de basisschool wat inhoud dat ik oa flexibel, creatief en communicatief ben.

 

Graag zou ik meer willen weten over de baan die je aanbiedt. Wat voor een soort bedrijf is het? Welke administratieve werkzaamheden worden er precies gevraagd en wat is de locatie van het bedrijf?

 

Op het moment ben ik nog woonachtig in Amsterdam. Ik kan echter te allen tijde in Montpellier zijn en er wonen daar er al een plek is om woonachtig te zijn.

 

Wanneer je interesse hebt in mij als toekomstige collega dan stuur ik je graag mijn Curriculum Vitae op.

 

J' espère à bientôt,

 

Tijsje

 

 

Reactie van Odette EGBERTS op 10 Mei 2011 op 12.57

Bonjour Eugène. 

Dit is ontzettend toevallig; ik ben op zoek naar een leuke uitdagende baan! 

Ik zal me eerst even voorstellen: Odette Egberts, 38 jaar. Woon 15 jaar in Frankrijk (Montpellier, Mauguio, Gallargues le Montueux). Getrouwd met een fransman, 2 jonge kinderen (4 & 5 jaar). Sinds 3 jaar thuis maar daarvoor altijd gewerkt. Touristische kant en de laatste 8 jaar voor een Amerikaans bedrijf in Montpellier.

Nu mijn beide dochters naar school gaan, ben ik het "thuis" zijn een beetje beu en ben zo'n 6 maanden geleden weer begonnen met werk zoeken....zonder resultaat....

Dus jouw berichtje spreekt me behoorlijk aan en zou graag wat meer weten over je "aanbod". Ik kan je mijn CV toesturen als je dat wilt? Ik heb veel administratief werk gedaan; Assistante de Direction. Mijn NL FR & GB is ok!

 

Hopelijk tot snels!!

Odette Egberts

Je reactie hieronder, dit zijn de huisregels. 

Je moet lid zijn van Nederlanders.fr om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlanders.fr

GA DIRECT NAAR:

ENTREPRISE | SPONSORS

© 2022   Gemaakt door: Anton Noë, beheerder en gastheer.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden