WebT@lk KennisC@fé

 
AANKONDIGING

VERGEET AJB NIET OM DE ENQUÊTE HIERBOVEN IN TE VULLEN.

HET KAN NOG EEN PAAR DAGEN EN IS BEDOELD OM EEN PROGRAMMA OP MAAT TE MAKEN VOOR BEZOEKERS EN LEDEN VN DIT FORUM

Nederlanders.fr

Hèt netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk - zegt het voort!

Bonjour ik ben Anne en woon vlak naast Avignon, zou graag kennis willen maken met nederlanders hier in de buurt! mijn man is fransman, en mijn 2 zoons dus mixje, ik ben pas Oma geworden, hoop dat er iemand mijn mailtje leest groetjes Anne(ke) Beij

Weergaven: 696

Rubrieken,

(klik hieronder voor meer berichten in dezelfde rubriek)

20141207, Contact Gezocht, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Reactie van Elly van de Moer op 8 December 2014 op 15.16
Beste Anne(Ke), wij wonen in Carpentras en hebben daar een Chambres d'Hôtes. Je kunt me gerust mailen of bellen, we wonen hier het gehele jaar. Kijk maar op onze site www.levieuxbounias.com.
Reactie van Peter Beij op 9 December 2014 op 10.59

Hallo Anneke,

Mijn naam is Peter Beij, leuke achternaam hebben wij allebei. We hebben elkaar wel eens eerder op het internet ontmoet, maar dat is volgens mij alweer een hele tijd geleden. Ik ben tegenwoordig met pensioen en wij vertoeven daardoor vaker in ons huis in Saint Privat des Vieux, vlakbij Alès. Misschien kunnen we elkaar eens ontmoeten of anders gewoon mailen.

Laat maar even weten. Op 9 januari vliegen we weer voor 2 weken naar Nimes.

Groet, Peter Beij

Reactie van Margot op 9 December 2014 op 18.47

Hallo Anneke, ik had al gereageerd, maar er is iets misgegaan denk ik. Ik zit in La Roque d'Antheron, ik zal je een vriendschapsverzoek doen kunnen we gegevens uitwisselen als je wilt.

Groet, Margot

Reactie van Anneke Beij op 9 December 2014 op 19.36

wat leuk Peter  ja wij kennen elkaar via hyves,, wij kunnen ten eerste vrienden worden , op het ogenblik veel te druk om af te spreken, aangezien ik ook op mn kleinzoontje pas  2 dagen per week, werk als concierge , maar we kletsen voorlopig via internet, fijne avond en de h groetjes 

Reactie van Anneke Beij op 9 December 2014 op 20.11

hallo Margot, leuk kennis met je te maken, ja fijn als je mij toevoegd, af en toe fijn om te kletsen nietwaar, wens je een fijne avond warme groet van mij

Reactie van Anneke Beij op 9 December 2014 op 20.12

Margot ik ben pas op deze site en ik weet niet hoe ik je kan uitnodigen!kan je mij dit even mailen?

Je reactie hieronder, dit zijn de huisregels. 

Je moet lid zijn van Nederlanders.fr om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlanders.fr

WELKOM BIJ ONS FORUM

  * = inloggen nodig

✔️ PLAATS BERICHT

✔️ PLAATS ADVERTENTIE

✔️ BEKOSTIGING

✔️ DONEER

(LATEN WE SAMEN DE KOSTEN DRAGEN)

GESELECTEERD

Foto's

  • Foto's toevoegen
  • Alles weergeven

© 2021   Gemaakt door: Anton Noë, beheerder en gastheer.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden

Anton Noë ...