Nederlanders.fr

Hèt netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk - zegt het voort!

Hallo
Ik woon sinds 2003 in Biarritz. Heb het hier erg naar mijn zin en ik heb ondertussen een vriendenkring met tot nog toe alleen Franse vrienden en vriendinnen. Toch zou ik het ook leuk vinden om in contact te komen met Nederlanders die hier wonen om af en toe wat te gaan drinken en/of eten of een andere leuke activiteit te ondernemen.
Ik ben 43 jaar en woon samen met mijn Franse vriend. Ik werk als decorschilder om geld te verdienen en maak daarnaast mijn eigen werk in mijn atelier. Naast mijn werk doe ik niet zo heel veel ( ik zou misschien moeten sporten) maar wat ik wel leuk vind is in de zomer zwemmen in de rivier in en ik ga ook graag naar de film.

Weergaven: 218

Rubrieken,

Klik hieronder voor meer berichten in dezelfde rubriek.

Aquitaine, Contact Gezocht

Reactie van Monique Verschuuren op 26 Juli 2010 op 13.19
Hallo Marianne,

Ik woon in Hasparren dus niet ver van Biarritz. Af en toe organiseren we iets met Nederlanders in de buurt, dus als je de volgende keer aan wil sluiten, gezellig. Ik wilde in augustus een BBQ organiseren, ik laat wel iets van me horen.
groetjes Monique
Reactie van chris de la bije op 30 September 2010 op 9.14
hallo, wij wonen sinds enige tijd in Arcachon; weliswaar niet direct naast de deur. Af en toe maken wij een uitstapje naar Biaritz. Wellicht kunnen we een ontmoeting afspreken.

Chris de la Bije
Reactie van Mirko Kruijsheer op 29 Oktober 2010 op 11.43
Hallo Marianne,
Mijn vrouw en ik gaan verhuizen richting Biarritz. Als alles goed gaat wordt dat zomer 2012. Wij willen daar ergens aan de kust gaan wonen, maar gezien de prijzen zou het wel eens Tarnos kunnen gaan worden. Wij zijn al 2 jaar bezig met het verkennen van de omgeving en het in de gaten houden van het nieuws.
Is er een beetje een NL comunitie en hoe is het om daar daadwerkelijk te leven. Is het makkelijk vrienden te maken met de Basken? En het vinden van werk, moet je 100% Frans spreken?
Sorry voor al deze vragen, antwoorden staat je vrij.

Met vriendelijke groet,
Mirko

Je reactie hieronder, dit zijn de huisregels. 

Je moet lid zijn van Nederlanders.fr om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlanders.fr

GA DIRECT NAAR:

ENTREPRISE | SPONSORS

© 2022   Gemaakt door: Anton Noë, beheerder en gastheer.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden