NEDERLANDERS.FR

Hét netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk - Zegt het voort !

Contact gezocht met Nederlanders en Nederlandse psychologen in Z-Frankrijk

Dag iedereen!

Mijn vriend (28) woont sinds heel kort in Beaulieu sur Mer, dichtbij Nice. Hij werkt hier voor een project in Monaco als ingenieur en ik (29) ben nu voor een periode van 3 maanden bij hem om de taal te leren en om te voelen en bekijken hoe het is om hier te wonen en om te bekijken of ik hier ook voor meerdere jaren naartoe verhuis. Mijn baas was zo vriendelijk om me onbetaald verlof te geven van mijn baan als neuropycholoog in Veenendaal (en dat in deze tijd!).

Dat er veel Nederlanders aan de ontzettend mooie Cote d'azur wonen is zeer duidelijk. Nu is mijn vraag of er ook Nederlanders van onze leeftijd in de buurt wonen. Ik zou graag in contact komen met jullie om ervaringen en tips uit te wisselen!

Een tweede vraag: Ik wil uitzoeken of ik hier aan het werk kan als (neuro) psycholoog. Zijn er andere Nederlandse mensen die als psycholoog werken in Zuid - Frankrijk? Ik ben heel benieuwd naar jullie ervaringen!

Liefs,

Josephine

Weergaven: 793

Rubrieken,

(klik hieronder voor meer berichten in dezelfde rubriek)

20141105, Contact Gezocht, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Reactie van Louise (68) op 5 November 2014 op 18.40

Misschien kun je via deze club contacten leggen? http://www.nedazur.org/ of deze http://www.jopnl.com/

Reactie van Cornelis (Kees) Vonk op 6 November 2014 op 9.59

Kom a.s. vrijdag naar netwerkborrel van JOP, kijk op http://www.jopnl.com/jop-netwerkborrel-en-lezing/

NL psycholoog hier is Anne Sookhoo te bereiken met die namen en een puntje ertussen en dan free.fr

Misschien tot vrijdag.

Reactie van Robert Manassen op 6 November 2014 op 11.35

Je zou contact kunnen zoeken met mijn schoondochter die als sofrologe een praktijk heeft en woont in Mouans-Sartoux . Zij heet Pauline Manassen , is Nederlandse getrouwd met mijn zoon en heeft twee in Frankrijk geboren kinderen met de dubbele nationaliteit . Télefoon no. 0492609206 / 0607223970

Reactie van Corinne Phaf op 5 Januari 2015 op 21.56
Ik woon en werk hier en kan je heel veel informatie verschaffen.
Mail me gerust.
Corinne

Hieronder is plaats voor een reactie

  • Blijf bij het onderwerp.
  • Wees constructief en vriendelijk.
  • Uw kennis en ervaring worden op prijs gesteld.

Onze huisregels ...

Bent u de plaatser van dit bericht? Reageer dan ajb op de gegeven reacties en adviezen.

Je moet lid zijn van NEDERLANDERS.FR om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van NEDERLANDERS.FR

WELKOM BIJ ONS FORUM

  * = inloggen nodig

ZOEK IN ONZE ZUSTERSITE

CORONA | COVID-19

© 2020   Gemaakt door: Anton Noë, beheerder en gastheer.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden

Anton Noë ... google.com, pub-1033432903517354, DIRECT, f08c47fec0942fa0