WebT@lk KennisC@fé
 
AANKONDIGING

Nederlanders.fr

Hèt netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk - zegt het voort!


Goedemiddag,


Weet iemand van jullie of er mogelijkheden voor het volgen van een (beginners-)cursus Fotografie in een straal van een uur rond Ruffec? Omgeving Angoulême of omgeving is voor mij maximaal. Graag hoor ik van jullie. Alvast bedankt.

Groet,

Esther Aarnink-van der Waals

Weergaven: 313

Rubrieken,

(klik hieronder voor meer berichten in dezelfde rubriek)

20190429, Aquitaine, Cursussen en Opleidingen

Reactie van jansen op 29 April 2019 op 21.17

Goedenavond Esther

Ik weet niet of er mogelijkheden zijn voor het volgen van een cursus, maar het lijkt mij ook erg leuk. Ik woon zelf in de omgeving van Ruffec. Weet alleen niet of ik het allemaal in het frans zou kunnen volgen, kan me wel redden met het gewone huis, tuin en keuken frans, maar op gebied van fotografie?? Mocht er een antwoord komen op je vraag, dan lees ik mee.

Groetjes Gonnie

Reactie van Nelly op 30 April 2019 op 12.05
Reactie van Johan Rudolf BOUTEN op 1 Mei 2019 op 20.20

Dag Esther,

Ik kan je aanbevelen kontakt op te nemen met Yann Calvez, "Aux Grains d'Argent", rue St-Roch in Angoulême, of Jean-Pierre Bouron in Vaux-Rouillac, of Pierre Delaunay in Barro. Zij zijn alle 3 beroepsfotografen en houden zich ook bezig met het vormen van fotogafen.Geen van driën praat Nederlands, maar omdat ik ze aardig ken, kan ik je ze aanbevelen. Ze zijn erg verschillend, maar daarom interessant. En ze zijn niet allergisch voor Nederlanders!

Reactie van Chantal op 17 Mei 2019 op 12.43
Hallo Esther,
Ben je nog op zoek naar een fotografie cursus? Misschien kan ik je helpen? Stuur me gerust een berichtje via deze website of naar info@fotografiechantal.nl

Je reactie hieronder, dit zijn de huisregels. 

Je moet lid zijn van Nederlanders.fr om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlanders.fr

WELKOM BIJ ONS FORUM

  * = inloggen nodig

✔️ PLAATS BERICHT

✔️ PLAATS ADVERTENTIE

✔️ BEKOSTIGING

✔️ DONEER

(LATEN WE SAMEN DE KOSTEN DRAGEN)

GESELECTEERD

Foto's

  • Foto's toevoegen
  • Alles weergeven

© 2021   Gemaakt door: Anton Noë, beheerder en gastheer.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden

Anton Noë ...