Nederlanders.fr

Hèt netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk - zegt het voort!

Ja  daar  sta  je  dan  ,  na  12  jaar  je  gekend  te  hebben  ben  je  er  zomaar  even  tussen  uit  gepiept  ,  mijn  steun  en  toeverlaat  na  het  overlijden  van  mijn  man ,  na  veel  omzwervingen  in je  leven  was  je  even  in  mijn  buurt  aangekomen  ,  en  je  dacht  ik  blijf  even  in  haar  buurt  ,  in  2016 ben  ik  in  de  Vendee  komen  wonen  ,  en  jij  volgde  al  snel  ,  een  huisje  in  de  buurt  kunnen  huren ,  en  nu  geef  je  de  pijp  aan  maarten ,  laat  mij  opnieuw  alleen  in  deze wereld , ik  zal  het  wel  weer  alleen moeten  verwerken  , maar  gelukkig  heb  ik  goede  vrienden  in mijn  omgeving  die  dit  verlies  van  een  goede draaglijk  maken . Aan  jouw   een  goede  herinnering  achterlatend , je  bent  nu  je  eeuwige reis  begonnen . Dank  je  wel  grote .

Weergaven: 1650

Rubrieken,

(klik hieronder voor meer berichten in dezelfde rubriek)

20190721

Reactie van victor riemers op 21 Juli 2019 op 22.38

Ik neem aan een huisdier wat overleden is.

Sterkte ermee.

Reactie van Theodora Besse op 22 Juli 2019 op 6.39


Sterkte Petra, met het het verlies van je partner.

Reactie van Susan op 22 Juli 2019 op 8.11

veel sterkte Petra.

Reactie van Hans van den Dries op 22 Juli 2019 op 8.24

Veel sterkte met het verwerken van het verliesverdriet Petra.

Reactie van Lucia op 22 Juli 2019 op 8.25

KRACHT, LICHT EN LIEFDE Petra en blijf dicht bij jezelf deze tijd. 

Reactie van Jan Linnemann op 22 Juli 2019 op 8.54

Mijn condoleances Petra. Heel veel sterkte en kracht de komende tijd.

Reactie van Joke van der Woude op 22 Juli 2019 op 8.57

Petra, dat was even schrikken vanochtend. Wij wensen je allebei heel veel sterkte en kracht!

Je reactie hieronder, dit zijn de huisregels. 

Je moet lid zijn van Nederlanders.fr om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlanders.fr

SPONSOR | ENTREPRISE

N26 IN FRANKRIJK


Foto's

  • Foto's toevoegen
  • Alles weergeven

© 2021   Gemaakt door: Anton Noë, beheerder en gastheer.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden