Nederlanders.fr

Hèt netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk - zegt het voort!

De virtuele Brasserie is nu open ! KLIK HIER

Dringend: au pair voor Frans-Belgisch gezin in Cognac

Hallo, bonjour!
Wij zijn een Frans gezin met Belgische mama wonend in Cognac en op zoek naar een Nederlandssprekende au pair!
Iemand die wat kan helpen met onze twee meisjes, Jeanne ( 2 jaar) en Charline (6 maand), dagelijkse dingen uitstapjes etc. We zoeken een minimum van 2 maand tussen September 2016 en September 2017. We keken al op aupairworld maar nog geen resultaat, iemand hier (kent iemand) die gap jaar doet bijvoorbeeld? Unieke kans om rustig Frans te leren geholpen door Nederlands sprekende lerares :).

Weergaven: 482

Rubrieken,

Klik hieronder voor meer berichten in dezelfde rubriek.

20160802, Kinderen

Reactie van Arthur op 3 Augustus 2016 op 12.31

Beste Doortje, mijn naam is Karien en ik ben momenteel bij vrienden op vakantie in Frankrijk (in Villars). Zij lieten mij dit berichtje zien omdat zij wisten dat ik een gap year ga nemen en naar zoiets op zoek ben. Ik ben afgelopen jaar geslaagd voor mijn VWO diploma en ga nu een gap year nemen. Het lijkt mij leuk om voor een paar maanden voor uw kinderen te zorgen. Daarnaast wil ik graag in mijn gap year gaan reizen. Voor die reis wil ik ook geld gaan sparen in het komende jaar. Voor mij is het daarom belangrijk om te weten wat voor vergoeding jullie willen geven. Ik denk dat het handig is om in overleg te bespreken welke maanden het beste zijn. Zou u mij misschien een mailtje kunnen sturen met wat informatie? Mijn e-mail adres is kariendejonge@msn.com. Ik hoor graag van u!

Reactie van Wij zijn Elvis en Marleen op 9 Augustus 2016 op 12.40

Hoi Doortje,

ik ben Marleen Arras moeder van 3 kinderen. En zorg heel graag voor kinderen, kook ook heel graag. En het lijkt me leuk om er voor jullie te zijn. Ben samen met mijn vriend woonachtig in Frankrijk. Ben ook meteen beschikbaar.

Groet Marleen

Je reactie hieronder, dit zijn de huisregels. 

Je moet lid zijn van Nederlanders.fr om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlanders.fr

GA DIRECT NAAR:

ENTREPRISE | SPONSORS

© 2022   Gemaakt door: Anton Noë, beheerder en gastheer.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden