Nederlanders.fr

Hèt netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk - zegt het voort!

Dringend!! Wie woont er in de buurt van Millay (58170)

Wie o wie kan me helpen!

Ik heb een kennis zitten, die in Millay woont. Een alleenstaande oudere vrouw, wonend in een huisje, afgelegen aan de rand van het bos. Ze heeft gezondheidsproblemen.

Nu kan ik haar al geruime tijd niet bereiken! En ik maak me zorgen! Is er iemand in die omgeving, die voor mij bij haar langs zou willen gaan, om te kijken of het nog goed met haar gaat?? Het zou me zeer gerust stellen!

Haar telefoonnummer doet het niet en via FB en mail reageert ze niet (waarsch internet er uit). Dus hopelijk is er iemand die me kan helpen! 

Alvast bedankt! Groeten, Mireille

Weergaven: 2499

Rubrieken,

Klik hieronder voor meer berichten in dezelfde rubriek.

20160309, Bourgogne, Contact Gezocht

Reactie van Martin 71 op 9 Maart 2016 op 19.26

Henk jij schrijft wat ik dacht had net gekeken op internet naar de Mairie

Reactie van Hans Veld op 9 Maart 2016 op 20.25

Beste Mireille, wij wonen in de buurt. Mail ons op domainedesanglier58@gmail.com en laat je telefoonnummer achter, dan bellen we terug (of stuur direct het adres van de mevrouw in kwestie mee). Morgenochtend komen we langs Millay.

Groeten, Hans & Elly

Reactie van Ronald op 9 Maart 2016 op 20.48

Beste Mireille,

Ook ik heb afgelopen weken een paar berichten verstuurd aan haar die niet beantwoord werden. Vreemd, want het contact was er wekelijks zoals je wellicht weet. Vanuit Nederland kan ik even weinig doen.

Misschien moet toch maar iemand snel gaan kijken! Geef haar exacte adres aan degene(n) die in de buurt wonen. Het is nogal afgelegen, dus ook wel ff zoeken als je er nooit geweest bent. 

Hopelijk komt er snel duidelijkheid en blijkt dat er niets is om ongerust over te zijn........

Vriendelijke groet, Ronald

Reactie van Linda Velthuis op 9 Maart 2016 op 22.44

Beste Mireille,

Ik denk dat ik weet om wie het gaat. Ik woon op loopafstand van haar en kan morgenochtend even gaan kijken. Maar misschien moet je me wel even mailen, zodat ik zeker weet dat het om haar gaat. Mijn mail adres is lindavelthuis@wanadoo.fr

Reactie van M. Ferwerda op 10 Maart 2016 op 0.27

Hoi Ronald,

Ik vermoed dat er niets ernstigs is. Ik weet dat ze zou switchen van provider, dat zal niet zonder hobbels gaan. Maar het is toch fijn om even zeker te zijn! :-). Er gaat, als het goed is, een en ander in werking. Ik laat het je weten! En wat betreft de anderen, bedankt voor jullie inbreng!

Groetjes Mireille

Reactie van Ronald op 10 Maart 2016 op 7.31

Hallo Mireille,

Dat verklaard e.e.a. denk ik. Verandering van provider gaat soms niet zonder slag of stoot. Zelfs in Nederland heeft KPN er een keer 6 weken (!!) over gedaan om na een verhuizing op mijn nieuwe adres een aansluiting te 'realiseren'. 

Linda woont inderdaad 'om de hoek' daar. Fijn als zij even langs kan gaan. Inderdaad voor de zekerheid ;-)

Groetjes, Ronald

Reactie van M. Ferwerda op 10 Maart 2016 op 12.30

Hoi Ronald (en anderen),

Ik heb net iemand gesproken die er langs is geweest. Het gaat goed met haar. Internet ligt er nog steeds uit, dus vandaar ;-)

Groetjes en bedankt allen!

Reactie van Ronald op 10 Maart 2016 op 12.46

Hoi Mireille,

Dank voor je berichtje. Fijn dat alles goed is. Eind goed, al goed....

Groetjes, Ronald


Overleden
Reactie van Susan op 10 Maart 2016 op 18.08
wat een geweldige samenwerking chapeau
Reactie van M. Ferwerda op 10 Maart 2016 op 18.29

Ja leuk he?? Geeft toch wel een kik, dat het zo kan! :-)

Je reactie hieronder, dit zijn de huisregels. 

Je moet lid zijn van Nederlanders.fr om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlanders.fr

GA DIRECT NAAR:

ENTREPRISE | SPONSORS

© 2022   Gemaakt door: Anton Noë, beheerder en gastheer.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden