NEDERLANDERS.FR

Hét netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk - Zegt het voort !

Beste mede-Nederlanders die in Frankrijk wonen,

voor mijn studie in Nantes ga ik nu stage lopen in Parijs van 1 februari tot en met 31 mei. Ik zoek dringend woonruimte in Parijs voor deze periode. Ik heb al een Franse bankrekening en zorgverzekering.
Alle tips zijn welkom!
Groeten Pieternel

Weergaven: 436

Rubrieken,

(klik hieronder voor meer berichten in dezelfde rubriek)

20121227, Parijs, Woningen Gevraagd

Reactie van Evianne van der Kruk op 30 December 2012 op 19.48

Beste Pieternel,

wat leuk dat je voor je studie ook in Parijs moet zijn. Ik moet toevallig van 1 februari tot en met 1 mei in Parijs wonen, misschien handig/leuk om samen een appartement te gaan zoeken (ook wel Co-location genoemd).

Groetjes,
Evianne.

Reactie van Evelinne Regnard op 6 Januari 2013 op 15.01

Hoi Pieternel, 

Ik weet niet of je ondertussen al woonst gevonden hebt, maar wij zijn een jong Nederlandstalig koppel (26 & 30 jaar) en wonen al een aantal jaren in Nanterre (15 min. van de Arc De Triomph) in een appartement van 85 m² met een extra kamer die we verhuren. Het is een rustig en zeer licht appartement dat op wandelafstand van de RER A (zeer goede verbindingen) ligt.

We hebben een volledig uitgeruste keuken, living, eetkamer en badkamer met bad en douche. Het appartement is uitgerust met een wasmachine, droogkast, afwasmachine, ijskast, diepvries, oven,... Het appartement is voorzien van draadloos internet en een telefoon waarmee je gratis naar vaste lijnen in heel Europa kan bellen.

De kamer is onmiddellijk beschikbaar en is te huur voor € 630/maand (alle kosten inbegrepen).

Indien je geïnteresseerd bent, kan je me mailen via e_regnard@hotmail.com en kunnen we misschien eens skypen om je wat meer info uit te wisselen. Het appartement kan uiteraard ook bezocht worden. 

Groetjes, 

Evelinne 

Reactie van Petra van der Linden op 24 Januari 2013 op 17.22

Hai Pieternel,

ik heb een gemeubleerde zonnige kamer vrij in mijn loft per 10 februarie.  700 euros alles inbegrepen: wi-fi, werkster, bed en badgoed, gratis tel lijn nederland, gebruik van uitgeruste keuken en badkamer. Heerlijk groot bed, groene en rustige buurt, met shops,  bij metro Les Sablons op lijn 1, na de porte Maillot. Ben je geinteresserd dan kan ik je photos sturen. ikzelf ben designer en woon al heel lang in parijs,  groetjes, Petra.  mail: petra@free.fr

Reactie van Pieternel van Oers op 31 Januari 2013 op 12.23

Beste Evelinne en Petra (Evianne heb ik al een bericht gestuurd). Bedankt voor jullie reacties, excuses voor mijn late reactie, ik was erg druk met mijn franse tentamens. Ik heb voor de maand februari woonruimte gevonden maar per 1 maart ben ik weer op zoek. Vanaf as maandag ben ik in Parijs dus misschien kan ik een kamer bezoeken, mochten ze nog vrij zijn?

Hartelijke groeten, bonne journée, Pieternel

Reactie van Petra van der Linden op 31 Januari 2013 op 18.33

Hai Pieternel, zaterdag 9 februarie en zondag 10 heb ik bezoekuren voor de geinteresseerden voor de kamer, je kan dan langs komen op zaterdag om 19h als je wilt. Zeg maar, veel succès in ieder geval! groetjes Petra

Reactie van Evelinne Regnard op 1 Februari 2013 op 0.06
Hi Pieternel, je bent zeker welkom om het appartement te kimen bezoeken. Dinsdag en donderdag avond moet ik werken, mr bel me even op 06 23 30 30 03 en dan dpreken we wat af.

Lieve groeten,

Evelinne
Reactie van djazzc 75 op 2 Februari 2013 op 18.20

Hi Pieternel,

Heb je al wat gevonden? Ik heb een appartement te huur voor ongeveer 6 maanden. Voor meer info kun je me altijd mailen djazzc@hotmail.com.

Succes met je zoektocht

groeten Jesse

Hieronder is plaats voor een reactie

  • Blijf bij het onderwerp.
  • Wees constructief en vriendelijk.
  • Uw kennis en ervaring worden op prijs gesteld.

Onze huisregels ...

Bent u de plaatser van dit bericht? Reageer dan ajb op de gegeven reacties en adviezen.

Je moet lid zijn van NEDERLANDERS.FR om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van NEDERLANDERS.FR

WELKOM BIJ ONS FORUM

  * = inloggen nodig

GESELECTEERD

--

© 2020   Gemaakt door: Anton Noë, beheerder en gastheer.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden

Anton Noë ... google.com, pub-1033432903517354, DIRECT, f08c47fec0942fa0