Nederlanders.fr

Hèt netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk - zegt het voort!

Een klein berichtje van mij vandaag om mijn ‘activité professionnelle’ te presenteren.
Zoals zoveel mensen, sinds de Covid-19 crisis is begonnen, kwam ik ook zonder werk te zitten.
Na het volgen van een cursus bij de Chambre des Metiers et de l’Artisanat en aarzelen van mijn kant, (zal ik het wel doen?), en na aanmoedigingen in mijn omgeving, heb ik mij gevestigd als auto entrepreneur (entreprise individuelle) en is Ebelina’s Fantasy geboren.
Als je nieuwsgierig bent, bekijk dan mijn website https://nl.ebelinasfantasy.com/ , Facebook of Pinterest.
Ik ben nog volop bezig om van alles op te starten, alles kost tijd, maar ik wens je alvast veel kijkplezier!
Groetjes, Andrea

Weergaven: 918

Rubrieken,

(klik hieronder voor meer berichten in dezelfde rubriek)

20201124, Midden- en Kleinbedrijf

Reactie van leroux op 24 November 2020 op 20.38

Veel succes - mijn 2e naam is ook Ebelina - enkel geschreven Ebeliena - ik wist de herkomst niet en evenmin de betekenis

Reactie van Roel op 24 November 2020 op 22.03

Veel succes Andrea!
Wist je trouwens dat de knop voor de taalkeuze (nog) niet werkt?

Reactie van Peter en Marion van Osselen op 25 November 2020 op 1.17

Veel succes gewenst. Ik vind het dapper dat je dit aandurft. Het zal in het begin wel moeizaam gaan, maar blijf volhouden en fantaseren en je zal groeien!

Reactie van Danielle op 25 November 2020 op 3.02
Succes met je project en complimenten voor je site. Je Franse tekst is aantrekkelijk,
Reactie van Frans Scheen op 25 November 2020 op 8.13

Een heel mooie site, Andrea ! Bon courage !

Reactie van Theodora Besse op 25 November 2020 op 8.51


Mooie website en een fantastische naam! Leuk ook dat je de naam verklaart. De schelpen vind ik ook erg mooi, evenals de fruitschaal. Ik wens je heel veel succes met je nieuwe onderneming! Om je te helpen starten heb ik vast enkele van je leuke maskers besteld.

Maar hoe kan ik je betalen? Het is niet een echte webwinkelsite met een winkelwagentje. Ook staat nergens een IBAN. Of krijg ik dat per email (via "me contacter")? Wanneer ik op Contact klik gebeurt er niets. Natuurlijk ben je pas geleden begonnen. Ik neem dus aan dat je nog niet alles op orde hebt.

Reactie van Andrea Hummel op 25 November 2020 op 12.33

Hallo allemaal,
Hartelijk dank voor jullie lieve reacties. Dat is boven verwachting !
Ik ben inderdaad nog bezig alles op orde te maken, dat kost veel tijd en ik kom telkens weer iets tegen wat (nog) niet goed werkt.
Ik weet dat de Engelse en de Nederlandse teksten nog niet werken, maar mooi dat je het hebt uitgeprobeerd Roel. Wordt aan gewerkt!
Wat leuk Leroux dat jouw tweede naam ook Ebeli(e)na is. Ik vind het zelf ook een mooie naam en je komt hem niet vaak tegen. Maar een naam bedenken voor een bedrijfje is best moeilijk, ik heb er heel lang over nagedacht en op internet gekeken voor ik op Ebelina kwam. Wat is je eerste naam (als ik het vragen mag)?
En bedankt Danielle dat je de Franse tekst aantrekkelijk vind. Ik heb er meerdere malen aan gewerkt (en laten lezen door mijn Franse man) en het wordt alweer tijd om alweer kleine veranderingen aan te brengen.
Voor Theodora (ik heb je ook een persoonlijke mail gestuurd), hartelijk dank voor je bestelling !
Ik had eerst inderdaad een winkeltje gemaakt op de website, maar dat is heeeel veel werk om bij te houden. Daarom heb ik er uiteindelijk een galerie met creaties van gemaakt en als iemand geïnteresseerd is, kan hij of zij contact opnemen.
Tja, ik moet ook tijd overhouden om te creëren.....
Starten op internet en bekend worden is niet makkelijk.
Ik zou ook op 4 kerstmarkten staan maar die zijn geannuleerd helaas.
Toen dacht ik, laat ik een berichtje op nederlanders.fr zetten en voilà, jullie prachtige reacties!
En Peter en Marion, ik blijf volhouden!
En merci Frans! 

Reactie van Louise (68) op 25 November 2020 op 15.04

Andrea, je hebt echt een heel leuke site met mooie producten. Ik denk wel dat je in de franse versie je clienten niet moet tutoyeren. In het forum gebeuren is het ok, maar op een officiele commerciele website is het in Frankrijk respectvoller om je clientèle met vous aan te spreken.  In ieder geval wens ik je heel veel succes! 

Reactie van Andrea Hummel op 25 November 2020 op 19.19

Hallo Louise,

Ik heb dat expres gedaan. Ik woon al bijna 20 jaar in Frankrijk en ik weet dat Fransen graag vouvoyeren. Het was een van de eerste dingen waar ik tegenaan liep in het begin. In mijn werkomgeving (tourisme, nautisme) werd veel getutoyeerd en daar ben ik een 'fan' van. Ik wilde af van dat stijve vous dit en vous dat. Ik heb er echt over nagedacht of ik het wel of niet zou doen. Maar je hebt gelijk en ik vind het niet erg dat je het hebt opgemerkt, Fransen houden veel van vouvoyeren, maar ik doe lekker wat ik zelf wil. Misschien spreekt het ook een ander publiek aan...... Ik merk trouwens dat het wel hier en daar begint te veranderen. In mijn woonomgeving wel in ieder geval.

Reactie van Danielle op 25 November 2020 op 19.29
Ik vind bij jouw site het tutoyeren niet storend. Het past waarschijnlijk goed bij je doelgroep. Je ziet het best veel bij “blogs”. Echter mocht je je promotie op papier zetten , flyers bv, dan zou ik ‘vous’ aanhouden omdat je dan allerlei mensen bereikt en dan meer algemeen moet schrijven.

Je reactie hieronder, dit zijn de huisregels. 

Je moet lid zijn van Nederlanders.fr om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlanders.fr

SPONSOR | ENTREPRISE

N26 IN FRANKRIJK


Foto's

  • Foto's toevoegen
  • Alles weergeven

© 2021   Gemaakt door: Anton Noë, beheerder en gastheer.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden