Nederlanders.fr

Hèt netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk - zegt het voort!

||  PLAATS BERICHT  ||  PLAATS ADVERTENTIE   || 

Beste allemaal,

Ik ben op zoek naar een functie waarbij ik met of (gedeeltelijk) in Frankrijk kan werken.

Momenteel ben ikwerkzaam als teamleider bij een B2B marketing bureau. Gedurende mijn studie heb ik veel tijd in Frankrijk doorgebracht (Lyon en Parijs), echter sinds oktober weer in Nederland. Het franse land blijft me trekken en ik mis het contact...

Ik ben 24jaar en heb International Business and Languages gestudeerd. Gedurende mijn studie heb ik stage gelopen bij transavia.com en de zomer seizoenen bij de ANWB gewerkt. Ik ben op zoek naar een marketing/sales functie.

Voor mijn CV en meer informatie kun je mij contacteren op h_shackleton@hotmail.com of + 31 6 180 96 806

Groetjes,
Helen Shackleton

Weergaven: 135

Rubrieken,

Klik hieronder voor meer berichten in dezelfde rubriek.

Werk Gevraagd

Reactie van carine (cdlm) reuvers op 25 Augustus 2010 op 8.45
Hoi,

Kijk ook op France.com die in Nederland specifiek Franstaligen zoeken. Succes met je project!

Je reactie hieronder, dit zijn de huisregels. 

Je moet lid zijn van Nederlanders.fr om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlanders.fr

GA DIRECT NAAR:

ENTREPRISE | SPONSORS

WORD OOK SPONSOR!

_______________

Uw donatie is nodig

© 2023   Gemaakt door: Anton Noë, beheerder en gastheer.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden