Nederlanders.fr

Hèt netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk - zegt het voort!

||  PLAATS BERICHT  ||  PLAATS ADVERTENTIE   || 

Met dit bericht reageer ik separaat op mijn eerdere bericht over de Franse gezondheidszorg. Ik wil iedereen hierbij bedanken die de moeite heeft genomen om te reageren. De reacties hebben mij goed gedaan.

Er moet me echter toch iets van het hart: als ik zie in wat voor gooi- en smijtwerk de reacties uiteindelijk zijn ontaard, niet jegens mij persoonlijk maar dan toch, denk ik bij mezelf, beste mensen vergeet niet waar dit forum voor is bedoeld. Het uitwisselen van kennis, ervaringen, wetenswaardigheden, nieuws over Frankrijk en vooral ook leuke verhalen. Elkaar wijzen op onjuist- of onwaarheden kan ook op een vriendelijke en respectvolle manier.

Ik hoop van harte dat met een nieuwe hittegolf in het vooruitzicht de gemoederen niet verder zullen oplopen.

Vive la France en lang leve Nederland ❤️

Weergaven: 906

Rubrieken,

Klik hieronder voor meer berichten in dezelfde rubriek.

20190719

Reactie van Jeannette op 21 Juli 2019 op 8.02

Beste Paul, met alle respect, maar waarom schrijf je dit commentaar niet rechtstreeks onder je andere bericht? Voor mensen die je vorige bericht niet gevolgd hebben is bovenstaand bericht niet echt interessant.........

Overigens heb ik je vorige bericht met het commentaar gelezen en ik vind dat het allemaal wel meevalt, maar misschien ben ik wel gehard na jaren dit forum te volgen.

Reactie van Paul Zijleman op 21 Juli 2019 op 9.23

Je hebt gelijk Jeannette, dat had ik beter kunnen doen. Ik had alleen de intentie om er even apart aandacht aan te schenken.

Reactie van Peter en Marion van Osselen op 22 Juli 2019 op 0.56

Beste Paul, wij hebben met interesse je verhaal over je medische ervaringen gelezen en er ook weer wat van opgestoken. Ook al wonen we al lang in Frankrijk, wij hebben (gelukkig) weinig ervaring met medische perikelen. Je bent misschien nog niet lang lid van dit forum, maar die wanorde aan reacties is heel normaal. Als er een onderwerp voorbij komt waar velen een mening over hebben, dan wordt het hier een kippenhok met altijd wel een paar hanen die harder kraaien dan de rest.

Reactie van Paul Zijleman op 22 Juli 2019 op 14.20

Dankjewel voor jullie reactie. Het klopt dat ik nog niet zo lang lid ben van dit forum. Ik zal me niettemin bij gelegenheid uitlaten over wederzijdse bejegeningen die weinig constructief zijn.

Dit is ook de belangrijkste reden waarom ik op internet aan geen enkel social medium actief deelneem. Mensen reageren vaak zeer primair en nemen niet de tijd noch de moeite om zich genuanceerd uit te laten.

Niettemin wil ik actief blijven op dit forum.

Je reactie hieronder, dit zijn de huisregels. 

Je moet lid zijn van Nederlanders.fr om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlanders.fr

GA DIRECT NAAR:

ENTREPRISE | SPONSORS

WORD OOK SPONSOR!

_______________

Uw donatie is nodig

© 2023   Gemaakt door: Anton Noë, beheerder en gastheer.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden