WebT@lk KennisC@fé

 
AANKONDIGING

Nederlanders.fr

Hèt netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk - zegt het voort!


Enthousiaste studente zoekt stage in Parijs en omstreken

Hallo iedereen,

Mijn naam is Emanuelle Bakulu en ben op dit moment een 2e jaars studente International Business and Management Studies, aan de Avans hogeschool te Breda. Ik ben momenteel op zoek naar een stage in Frankrijk (Parijs en omstreken) met een minimum duur van 5 maanden. Ik zal beschikbaar zijn van 9 februari tot 26 juni, natuurlijk is dit niet zeer strikt en zit daar enige flexibiliteit in.

Tijdens mijn studie al enige ervaring op het gebied van marktanalyse, marketing en communicatie.
Hierdoor ben ik er achter gekomen dat ik een zeer grote interesse heb in de vakgebieden marketing, communicatie en PR. Ik ben dan op zoek naar een stage in de ''(e-)marketing'' sector.

Ik ben een kandidaat die zich thuis kan voelen binnen een internationale organisatie,door mijn ervaring met werken in groepsverband in een internationale omgeving. Naast de Nederlandse, beheers ik ook de Engelse en Franse taal. Ik ben van (-half) Franse afkomst, en ben tweetalig opgevoed hierdoor beheers ik de taal al behoorlijk.

Ik hoop dat iemand mij een handje kan helpen, alle tips zijn welkom het wordt zeer op prijs gesteld!!

Alvast bedankt voor jullie hulp.

Groeten,

Emanuelle

Weergaven: 510

Rubrieken,

(klik hieronder voor meer berichten in dezelfde rubriek)

20150102, Ile-de-France, Parijs, Werk Gevraagd

Reactie van Jeannette op 3 Januari 2015 op 11.46

Misschien kun je via de rubriek werkaanbod (van deze site dus) eens kijken naar de bedrijven die in het verleden een tweetalig persoon hebben gezocht of er een bedrijf bij is die je kunt benaderen voor een stage:

http://www.nederlanders.fr/profiles/blog/list?tag=Werk+Aangeboden

Veel succes

Reactie van Lena op 3 Januari 2015 op 15.44

Hallo Emanuelle, je kunt goed zoeken via indeed.fr Als je op de link klikt vind je al  veel stages in Parijs (75), dat kun je natuurlijk aanpassen aan omliggende/andere arrondissementen. En je zoekopdracht aan passen natuurlijk :-) Veel succes, Lena.

Reactie van Emanuelle op 3 Januari 2015 op 20.29

Dank jullie wel voor de tips!

Via indeed had ik inderdaad al kunnen reageren op meerdere vacatures,
Helaas heb ik daar tot nu toe nog niets van gehoord maar ik blijf de site zeker in de gaten houden!

Reactie van Lena op 4 Januari 2015 op 0.21

Oh ja,als je solliciteert altijd even bellen "of je sollicitatie goed is aangekomen en wanneer je een reactie mag verwachten". Anders hoor je inderdaad vaak nooit meer wat. Reed Elsevier heeft ook nogal eens stageplaatsen en daar werken meer Nederlandse en buitenlandse studenten bij mijn weten. (Boulogne Billancourt)

Reactie van Paul Schim van der Loeff op 4 Januari 2015 op 18.05

Hi Emanuelle, 

wij kunnen komend seizoen erg goed een stagaire gebruiken. We werken al vaak met stagaires uit Nederland, maar het is meer een commerciele stage dan een marketing stage die we kunnen aanbieden. Als je dit eventueel ook kan interesseren, kan je me een mail sturen: paul@mantagifts.com

Ik hoor graag van je,

Paul

Reactie van Emanuelle op 4 Januari 2015 op 19.05
Hallo Paul!

Bedankt voor je aanbod ik stuur je vanavond nog een email!
Reactie van Estrella op 22 Mei 2015 op 15.42

Hi Emanuelle,

Een vriendin van mij woont in Courbevoie, een plaatsje heel dichtbij Parijs. Zij heeft een tweekamerappartement met uitzicht op de Eiffeltoren en La Défense. Haar kamergenoot gaat toevallig eind juni weg. Als je wilt kan ik je in contact brengen met mijn vriendin? 

Ik verneem het wel van je.

Groetjes,

Estrella

Je reactie hieronder, dit zijn de huisregels. 

Je moet lid zijn van Nederlanders.fr om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlanders.fr

WELKOM BIJ ONS FORUM

  * = inloggen nodig

✔️ PLAATS BERICHT

✔️ PLAATS ADVERTENTIE

✔️ BEKOSTIGING

✔️ DONEER

(LATEN WE SAMEN DE KOSTEN DRAGEN)

GESELECTEERD

Foto's

  • Foto's toevoegen
  • Alles weergeven

© 2021   Gemaakt door: Anton Noë, beheerder en gastheer.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden

Anton Noë ...