NEDERLANDERS.FR

Hét netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk - Zegt het voort !

Ervaren en betrouwbare huisoppas met referenties aangeboden - Parijs

Wilt u met een gerust hart een paar dagen of weken weg uit uw huis in Parijs? Zonder u te hoeven bekommeren om de poes, de planten en de post? Dan heb ik de oplossing voor u: ik let op uw huis terwijl u de hectiek van de stad even achter u laat. Ik ben een zeer nette en betrouwbare masterstudente van 24 jaar en bovendien voormalig inwoner van Parijs. In het verleden heb ik in verschillende huizen in Parijs opgepast, met en zonder huisdieren. Indien gewenst kan ik referenties opgeven. Met name in de maanden juli en augustus ben ik langere tijd beschikbaar. U kunt mij contacteren per email: marieke.poelmann@gmail.com

Cordialement,

Marique.

Weergaven: 392

Rubrieken,

(klik hieronder voor meer berichten in dezelfde rubriek)

20120413, Parijs, Woningbeheer en Huishouding

Reactie van suzywong op 14 April 2012 op 16.44

hoi Marieke, ik zal je gegevens bewaren want ik vind het een geweldig idee.

Reactie van Marique op 14 April 2012 op 16.47

Hoi Suzy, dank je wel! Ik hoor het graag als je me een keer nodig hebt.

Hieronder is plaats voor een reactie

  • Blijf bij het onderwerp.
  • Wees constructief en vriendelijk.
  • Uw kennis en ervaring worden op prijs gesteld.

Onze huisregels ...

Bent u de plaatser van dit bericht? Reageer dan ajb op de gegeven reacties en adviezen.

Je moet lid zijn van NEDERLANDERS.FR om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van NEDERLANDERS.FR

WELKOM BIJ ONS FORUM

  * = inloggen nodig

GESELECTEERD

© 2020   Gemaakt door: Anton Noë, beheerder en gastheer.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden

Anton Noë ... google.com, pub-1033432903517354, DIRECT, f08c47fec0942fa0