Nederlanders.fr

Hèt netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk - zegt het voort!

     

||  PLAATS BERICHT  ||  PLAATS ADVERTENTIE   ||  LIFTCENTRALE ||

Ervaringen met de verplichte decanele verzekering?

Zijn er hier mensen die als zelfstandige in de bouw werken met een verplichte decanele verzekering? Ik ben bezig om er eentje af te sluiten, maar vind het nogal aan de prijs . Wat ik hier per maand betaal , betaalde ik in Nederland voor een heel jaar. Waar hebben jullie je verzekering en wat kost het jullie ongeveer per jaar?

Alvast bedankt groet

Erwin de boer 

Weergaven: 731

Rubrieken,

Klik hieronder voor meer berichten in dezelfde rubriek.

20190305, Geldzaken, Overheid, Werk Algemeen

Reactie van Max Boret op 6 Maart 2019 op 10.55
Ik heb een vloer laten storten voor mijn veranda. De vloer werd onstabiel en verzakte. De aannemer heeft geen decannale. Ik heb van mijn advocaat begrepen dat het niet hebben van een decennale penale, dus strafbaar is in Frankrijk. Er staat een boete op van maximaal €80.000 en/of 6 maanden gevangenisstraf.
Dus ook al kost het veel geld, beter is om toch een verzekering af te sluiten!
Reactie van Erwin de Boer op 6 Maart 2019 op 12.07

Dat ben ik ook zeker van plan Max, maar kijk graag even om mij heen waar ik het voordeligste uit ben...

Reactie van Bert Jan HAVERKAMP op 7 Maart 2019 op 9.27

De decénnale verzekering moet je afsluiten voor het opstarten van een opdracht die je ontvangt.

Moet een jaarlijks contract zijn.

Zonder deze verzekering mag het bedrijf niet werken (zoals Max ook al aangaf).

Ik kan je wel helpen om een goede en niet te dure verzekering te vinden.

Je reactie hieronder, dit zijn de huisregels. 

Je moet lid zijn van Nederlanders.fr om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlanders.fr

GA DIRECT NAAR:

Uw donatie is nodig

ENTREPRISE | SPONSORS

© 2023   Gemaakt door: Anton Noë, beheerder en gastheer.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden