Nedergids! De dienstverlener die je zoekt zul je daar vinden!

Ben je dienstverlener in Frankrijk? Meld je dan aan!

Nederlanders.fr

Hèt netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk - zegt het voort!

Ex-dierenopvang Bourgogne heet nu Dier en welzijn...waarom?

Dag lieve dierenvrienden,

Ex-dierenopvang Bourgogne heet nu Dier en welzijn...waarom?

Sinds mijn verhuizing naar de Bourgogne eind 2004 heb ik me met hart en ziel ingezet om honden/katten en geiten in nood te redden en bij mij hun laatste thuis(haven) te geven.Velen hebben inmiddels hun laatste rustplaats gevonden rond de fermette,maar er zijn nog veel(oude)diertjes die hier leven en het goed hebben.Ruim 13 jaar non-stop(24/24u 7/7)klaar staan vreet aan je...daarom neem ik geen dieren meer op,maar zorg voor degenen,die er nog zijn.

Wat ik wél nu als Dier en welzijn blijf/wil doen is goede tehuizen zoeken/vinden voor dieren uit de dodingsstations(de zgn fourrières),vakantie-adres zijn voor honden en tijdelijk een gevonden/gedumpt hondje opvangen en dan herplaatsen of helpen bij vermissingen(email:aideauxchiensperdus@gmail.com)

Donaties zijn altijd welkom,want het kost allemaal veel geld(voer,dierenarts etc).Zelf leef ik sober,kleed me 2e hands en ben veganist en maak veel dingen zelf.Het gaat om mijn dieren!

Dank aan het lieve stel,die onlangs de Husky adopteerde uit het dodingsstation en ook grote dank aan de mensen,die de losgebroken kettinghond een liefdevol thuis gaven!Daar doe ik het allemaal voor!

Ingrid

Dier en welzijn

foto van de Schotse Collie Baltique,die heeft moeten dienen als fokteef,daarna gedumpt werd en 4 lange jaren in het asiel verbleef!Dankzij een donatie van lieve dierenvrienden kon zij daar weggehaald worden en werd hier opgenomen maart 2017 en is pas 12 jaar geworden.Ze sloot grote vriendschap met mijn herder van 12 jaar!

Weergaven: 874

Rubrieken,

Klik hieronder voor meer berichten in dezelfde rubriek.

20180522, Dieren, Geldzaken

Reactie van Cora Kraaijkamp op 22 Mei 2018 op 21.37

Goedenavond  Ingrid

Ik wil graag doneren ,zou je mij kunnen laten weten op welke manier 

Met vriendelijke groeten  Cora

Reactie van Dier en welzijn op 22 Mei 2018 op 21.40

Dat vind ik lief van je Cora!

Je kan me mailen via:leloupdemorvan@gmail.com

Dank je hartelijk,ook namens alle dieren hier...

Ingrid

Dier en welzijn

Je reactie hieronder, dit zijn de huisregels. 

Je moet lid zijn van Nederlanders.fr om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlanders.fr

GA DIRECT NAAR:

ENTREPRISE | SPONSORS

© 2022   Gemaakt door: Anton Noë, beheerder en gastheer.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden