NEDERLANDERS.FR

Hét netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk - Zegt het voort !

hallo,

ik ben op zoek naar franse les, ik woon al een aantal jaren in Frankrijk en kan redelijk omgaan met de franse taal, maar ik zou heel graag het nog makkelijker willen spreken. dus zoek ik een groep of privé cursussen in de omgeving van Beaulieu sur dordogne en Argentat.

tot horens!

Danielle

Weergaven: 239

Rubrieken,

(klik hieronder voor meer berichten in dezelfde rubriek)

Cursussen en Opleidingen, Limousin

Reactie van Bataves_Lot-of-Houses, Wilm op 27 Augustus 2010 op 17.43
Hi Daniëlle,
In Betaille zit een conversatiegroep Engels - Frans (2/3e Engelsen, 1/3e Fransen, en 2 Nederlanders.) Niet echt Franse les, meer een combinatie van elkaar ontmoeten en taalvaardsigheid verbeteren. Op vrijdagmiddag. Heb je interesse of wil je meer weten, bel of mail me dan.

Wilm Snellenberg, Prudhomat
Reactie van marthe stalpers op 27 Augustus 2010 op 21.53
Hi Daniëlle,
Ik woon vlak bij Figeac en ben gediplomeerd docente Frans met 20 jaar ervaring in volwassenenonderwijs, groepen en privéles, particulieren en bedrijven.
Het is niet om de hoek maar misschien kunnen we toch iets voor elkaar betekenen.
Reactie van danielle op 28 Augustus 2010 op 22.05
Dank voor jullie snelle berichten, wilm het lijkt me erg gezellig een conversatiegroep, maar voor nu zoek ik toch in eerste instantie echt les (grammatica etc.). Wie weet in de toekomst want nieuwe mensen leren kennen lijkt me erg gezellig.
Marthe; Wat jammer dat je zo ver weg woont, het is toch voor mij zeker wel een uur rijden en dat met 4 kinderen thuis is te lang rijden. Wie weet als ik geen lessen in de buurt kan krijgen kunnen we misschien iets via skype en mail doen??? (wat voor mij dan wel een heel nieuwe ervaring wordt).

Ik wacht graag nog ook op andere reacties iets meer in de buurt...
Reactie van Gudi op 29 Augustus 2010 op 21.46
Hoi Danielle,

Ik woon (nog niet permanent) in Betaille bij Vayrac. Ik heb al een tijdje het plan Franse les te gaan organiseren hier in de buurt. Ik ben docente Frans met ervaring in het volwassenenonderwijs en middelbaar onderwijs. Bovendien heb ik privélessen gegeven. Het lijkt me ontzettend leuk om je te helpen je Frans naar een hoger niveau te brengen. Ik zou je in ieder geval in eerste instantie aan materiaal kunnen helpen en we zouden kunnen bekijken hoe we verder kunnen gaan. Beaulieu ligt op zo'n 25 minuten van Vayrac. Ik kom er nog wel eens op de markt vrijdags..

Hieronder is plaats voor een reactie

  • Blijf bij het onderwerp.
  • Wees constructief en vriendelijk.
  • Uw kennis en ervaring worden op prijs gesteld.

Onze huisregels ...

Bent u de plaatser van dit bericht? Reageer dan ajb op de gegeven reacties en adviezen.

Je moet lid zijn van NEDERLANDERS.FR om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van NEDERLANDERS.FR

WELKOM BIJ ONS FORUM

  * = inloggen nodig

GESELECTEERD

© 2020   Gemaakt door: Anton Noë, beheerder en gastheer.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden

Anton Noë ... google.com, pub-1033432903517354, DIRECT, f08c47fec0942fa0