Nederlanders.fr

Hèt netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk - zegt het voort!

Na twee mooie jaren in Parijs verhuizen wij naar Utrecht. Om ervoor te zorgen dat onze dochters (2 en 4 jaar) de franse taal niet zomaar vergeten ben ik op zoek naar een franstalige oppas/gastouder voor één of meerdere middagen per week (dagen in overleg, de logistieke puzzel is nog niet helemaal af). Ik heb al een oproepje geplaatst op leforum.nl, maar wie weet levert dit ook wel wat op.

Het zou handig zijn als de persoon nederlands op basisniveau spreekt, dan komt diegene namelijk in aanmerking om als gastouder aan de slag te gaan (en het benodigde certificaat te halen). Maar ook zonder kennis van de Nederlandse taal is er wel iets te regelen....

Wie kan ons verder helpen?

Vriendelijke groet, Annemieke

Weergaven: 606

Rubrieken,

(klik hieronder voor meer berichten in dezelfde rubriek)

20141113, Kinderen

Reactie van Stéphanie Tillieux op 18 November 2014 op 2.10

Naar aanleiding van je oproep vroeg ik je bij deze graag toe als e-vriendin. Ik ben momenteel op zoek naar een baan(tje) om de tijd te overbruggen die mij nog rest tot ik naar Parijs verhuis eind februari/begin maart. Ik ben Belg, maar ben opgegroeid in Frankrijk (vlakbij bij Versailles) en ben naar Nederland verhuis op mijn 11e. Mijn moedertaal is Frans, maar mijn Nederlands is inmiddels uiteraard meer dan hartstikke goed. Ik heb in mijn tienerjaren flink opgepast. Zo heb ik o.a. 2 vaste oppasadressen gehad. 1tje van 3 jongens en 1tje van 2 jongens waarbij het jongste zoontje geestelijk en lichamelijk gehandicapt was. Een heel uitgebreide of professionele ervaring heb ik dus inderdaad niet, maar toch denk ik vanwege mijn specifieke ervaring en profiel wel in aanmerking te komen. Het toeval wil nog eens dat ik al 12 jaar in Utrecht woon. Dit bericht is al 204 keer bekeken en ik kan me heel goed voorstellen dat een studente Frans zich al aangemeld heeft, maar toch... Het lijkt me reuze leuk om op jouw meiden te passen. Ik spreek graag spoedig met je af! Groet, Stéphanie Tillieux (je mag me ook bellen op 06 145520320)

Je reactie hieronder, dit zijn de huisregels. 

Je moet lid zijn van Nederlanders.fr om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlanders.fr

SNELMENU

SPONSOR | ENTREPRISE

© 2021   Gemaakt door: Anton Noë, beheerder en gastheer.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden