Nederlanders.fr

Hèt netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk - zegt het voort!

||  PLAATS BERICHT  ||  PLAATS ADVERTENTIE   || 

Beste allemaal!

Ik schrijf een scriptie over de sociale en culturele identiteit van tweetaligen. Nu zoek ik voor mijn onderzoek tweetaligen Frans-Nederlands (vanaf geboorte of personen die op oudere leeftijd de tweede taal hebben geleerd) die in Nederland wonen. Zouden jullie mij hiermee willen helpen d.m.v. een vragenlijst in te vullen? Gelieve mij een mail te sturen : solene_ack@hotmail.com of te reageren op mijn bericht. Jullie helpen mij er enorm mee!

Alvast bedankt voor jullie deelname!

Met vriendelijke groeten,

Anne-Claire Kramer

Weergaven: 641

Rubrieken,

Klik hieronder voor meer berichten in dezelfde rubriek.

20111022, Contact Gezocht

Reactie van Anne-Claire Kramer op 22 Oktober 2011 op 21.41
Ok ik ga het gelijk proberen! Bedankt voor de tip Louise!
Reactie van Anne-Claire Kramer op 23 Oktober 2011 op 19.36

Hey Johan!

Ben je Franstalig vanaf geboorte of heb je op oudere leeftijd Frans geleerd? Zou je me je mail kunnen doorgeven als je mee wilt doen aan mijn onderzoek, of anders een mailtje naar mij willen sturen (als je niet je e-mail adres op deze pagina wilt tonen).

Bedankt!

Reactie van Anne-Claire Kramer op 24 Oktober 2011 op 19.53
Beste Youri,
Woon jij ook in Nederland? Als dat het geval is, stuur mij dan een mailtje als je mee wilt doen aan het onderzoek, dan stuur ik je de vragenlijst op.
Alvast bedankt!

Je reactie hieronder, dit zijn de huisregels. 

Je moet lid zijn van Nederlanders.fr om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlanders.fr

GA DIRECT NAAR:

ENTREPRISE | SPONSORS

WORD OOK SPONSOR!

_______________

Uw donatie is nodig

© 2023   Gemaakt door: Anton Noë, beheerder en gastheer.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden