WebT@lk KennisC@fé

 
AANKONDIGING

Nederlanders.fr

Hèt netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk - zegt het voort!

Hoi allemaal,

Ik ben op zoek naar een fulltime baan in de omgeving Cholet (bijv. Chambretaud / Mauléon). Mijn vriend heeft daar een professioneel sportcontract getekend en ik zou graag met hem mee willen, echter is het zo lastig om een baan te vinden.

Wat meer over mij:
Ik ben 23 jaar, momenteel woonachtig in Utrecht (eigen appartement) en werkzaam op het hoofdkantoor van de Nederlandse Spoorwegen. Ik heb fysische chemie gestudeerd en ga in juli beginnen met Franse les. Ik spreek vloeiend Engels (Amerikaans) en ben op zoek naar een baan als bijvoorbeeld administratief medewerker, helpdeskmedewerker, receptioniste, etc.

Kunnen jullie mij helpen? Welke websites of uitzendbureau kan ik het beste raadplegen? Of misschien zoekt u iemand? Alle tips zijn welkom! Ik sta er uiteraard voor open om nieuwe dingen te leren, dus mocht u iets weten wat buiten mijn “zoekcriteria” valt, laat het mij weten!

Weergaven: 445

Rubrieken,

(klik hieronder voor meer berichten in dezelfde rubriek)

20190628, Pays de la Loire, Werk Gevraagd

Reactie van Kristy op 29 Juni 2019 op 0.54

Hallo Rob,

Bedankt voor uw reactie! Ik ga hiermee aan de slag. Ik heb hier al heel veel aan. Ook zal ik u morgen (vandaag) een privé bericht sturen met overige vragen! Heel erg bedankt en een fijne avond gewenst. 

Reactie van Marjon op 1 Juli 2019 op 9.05

Goedenmorgen dames!
De wet is ondertussen gewijzigd wat vrije dagen betreft: een werknemer mag nu niet meer een jaar wachten de 2,5 vrije dagen te geven die je per maand opbouwt voor de zomervakantie (op te nemen tussen 1 juni jaar N en 30 mei jaar N+1). 

Heel veel succes gewenst met de plannen!

Marjon

Je reactie hieronder, dit zijn de huisregels. 

Je moet lid zijn van Nederlanders.fr om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlanders.fr

WELKOM BIJ ONS FORUM

  * = inloggen nodig

✔️ PLAATS BERICHT

✔️ PLAATS ADVERTENTIE

✔️ BEKOSTIGING

✔️ DONEER

(LATEN WE SAMEN DE KOSTEN DRAGEN)

GESELECTEERD

Foto's

  • Foto's toevoegen
  • Alles weergeven

© 2021   Gemaakt door: Anton Noë, beheerder en gastheer.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden

Anton Noë ...