WebT@lk KennisC@fé

 
AANKONDIGING

VERGEET AJB NIET OM DE ENQUÊTE HIERBOVEN IN TE VULLEN.

HET KAN NOG EEN PAAR DAGEN EN IS BEDOELD OM EEN PROGRAMMA OP MAAT TE MAKEN VOOR BEZOEKERS EN LEDEN VN DIT FORUM

Nederlanders.fr

Hèt netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk - zegt het voort!

Heeft iemand hier ervaring met het werken als fysiotherapeut in Frankrijk? Ikzelf zou graag mijn beroep willen uitoefenen in mijn favourite land. Ik zou zelf graag naar Lot, Correze of Dordogne willen gaan met vrouw en kids.

Iemand?

Weergaven: 1345

Rubrieken,

(klik hieronder voor meer berichten in dezelfde rubriek)

Werk Algemeen

Reactie van ikke op 15 Maart 2011 op 6.29

hallo Martin,

Mijn vrouw en ik zijn beide Fysio ( masseur kinésithérapeute ) in frankrijk, auvergne. Ik werkzaam als zelfstandige, mijn vrouw in loondienst. Dus als je vragen hebt, mag je ons altijd mailen. Werk is hier echt in overvloed, in onze branche.

Reactie van Marjan Sonneveld op 16 Maart 2011 op 22.41

Ik werk als zelfstandig  kinésithérapeute op Corsica;  hééél veel gedoe gehad om mijn diploma te valideren; niet zozeer de stage was een probleem ; maar het lange wachten daarna op de authorisatie, het ministerie gaat wat slordig om met je dossier  Naar mijn mening is het niet nodig om een stage te volgen, alleen ik had geen zin om naar Straatsburg te gaan ( kosten en ook weer de nodige tijd die die je daarmee kwijt bent)

Veel succes

Reactie van Manon op 16 Maart 2012 op 10.05

Hallo allemaal,

Ik ben een vierdejaars studente International Business and Languages aan de Hogeschool Utrecht.
Op dit moment ben ik bezig met mijn afstudeerscriptie. Mijn opdracht is om een internationaal marketingplan te schrijven om een boek uit te geven in Frankrijk. Het boek is bedoeld voor fysiotherapeuten, trainers, sport instructeurs en atleten.

Aangezien ik geen ervaring heb in de fysio branche vroeg ik mij af of u mij misschien kunt helpen.
Graag zou ik wat meer informatie krijgen over bijvoorbeeld:
Hoe de distributie van studiemateriaal voor deze sector geregeld is, hoeveel er gebruikt wordt gemaakt van fysiotherapie in Frankrijk. En wat zijn de wettelijke eisen die worden gesteld,  word je doorverwezen door de dokter, mogen fysiotherapeuten hun eigen studiemateriaal/oefeningen gebruiken of zijn daar eisen aan verbonden? Hopelijk kunt u mij verder helpen. Bij voorbaat dank.

Reactie van Martin Janssen op 26 Maart 2012 op 15.57

beste Michiel, verschild dat niet heel erg per departement. Volgens Jan van der Lee, is dat per departement verschillend en dat is ook wat ik vind op internet. Het departement Dordogne daarvan kon ik niet vinden dat er een stage is.

Reactie van Kjille op 1 Februari 2017 op 9.45

Wellicht veel te laat maar voor andere geïnteresseerden; voor een bevriende jonge fysiotherapeut ben ik op zoek naar bij voorkeur 2 fysiotherapeuten om zijn praktijk uit te breiden. Er is meer dan voldoende werk. Het gaat om een praktijk in een klein dorpje in de VAR vlak bij de zee en in een natuurgebied. Wanneer je van fietsen en wandelen houdt is het ideaal. Faciliteiten zijn goed voor kinderen (voorkeur heeft ook stel met jonge kind ren) en het is vooral geen slapend dorpje, ook in de winter blijft er voldoende te doen. Zegt het voort!

Je reactie hieronder, dit zijn de huisregels. 

Je moet lid zijn van Nederlanders.fr om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlanders.fr

WELKOM BIJ ONS FORUM

  * = inloggen nodig

✔️ PLAATS BERICHT

✔️ PLAATS ADVERTENTIE

✔️ BEKOSTIGING

✔️ DONEER

(LATEN WE SAMEN DE KOSTEN DRAGEN)

GESELECTEERD

Foto's

  • Foto's toevoegen
  • Alles weergeven

© 2021   Gemaakt door: Anton Noë, beheerder en gastheer.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden

Anton Noë ...