Nederlanders.fr

Hèt netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk - zegt het voort!

Gevraagd gastgezin in ruil voor hulp op boerderij voor dieren/kids

Beste, Ik ben Sietske, 26 jaar oud en woon in België. Na mijn studies heb ik een aantal jaren in Frankrijk gewoond als au pair. Ik ben orthopedagoge van opleiding, geef kinderyoga en heb een kindercoachopleiding gevolgd. Momenteel heb ik een klein kinderpraktijkje waarin ik natuurlijke workshops geef zoals intuïtief schilderen voor kinderen, er draait een kinderatelier,  kinderyoga en allerlei trainingen voor kids om tot rust te komen rond relaxatie.

Zelf ben ik een grote natuurliefhebber en dierenvriend. Kids en dieren zijn altijd mijn 2 grootste passies geweest. Mijn hele vrije tijd gaat naar mijn mini kinderboerderijtje hier, ik ben totaal niet met luxe bezig of met de Belgische snelle maatschappij tegenwoordig. Ik mis Frankrijk nog steeds elke dag, droom is om er ooit ook een klein boerderijtje te hebben waarin ik volledig mijn passie met kids en dieren kwijt kan.

De heimwee is zo fel geworden, ook het nog meer bezig zijn met dieren op een diervriendelijke manier knaagt enorm. Zelf eet ik vooral bio en ben vegetariër . Daarom ben ik op zoek naar een nieuwe uitdaging zodat ik terug de Franse natuur in kan, tussen de dieren, tussen de kids.. .

Is er iemand op zoek naar een helpende hand voor de diertjes/kids of een combinatie een gastgezin bijvoorbeeld?

Ik verneem het heel graag!

Groetjes Sietske

Weergaven: 764

Rubrieken,

(klik hieronder voor meer berichten in dezelfde rubriek)

20150612, Woningen Gevraagd


1
Reactie van le Mas Blanc op 13 Juni 2015 op 9.44

Dag Sietske,

Mocht het niet lukken werk te vinden uitsluitend met dieren en kinderen kun je ook eens klikken op www.masblanc.nl Er zijn dieren en er zijn kinderen, maar er is ook veel meer werk te verzetten. je kunt via de site reageren.

Jan

Reactie van Alexandra van Schelle op 13 Juni 2015 op 9.50

kijk eens op la ferme des enfants

groetjes

Reactie van Leuntje op 13 Juni 2015 op 21.46

Laten we nog eens bellen, Sietske ;-). www.airedutemps.com

Je reactie hieronder, dit zijn de huisregels. 

Je moet lid zijn van Nederlanders.fr om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlanders.fr

GRAND MERCI !!

SPONSOR | ENTREPRISE

© 2022   Gemaakt door: Anton Noë, beheerder en gastheer.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden